Këshilla dhe Përgjigjja e Wordle #324 e sotme

Të ndarë në:

Fjalëfjalë ka pushtuar botën dhe edhe nëse nuk e keni luajtur lojën e përditshme, padyshim që i keni parë sheshet iluzive në të gjithë rrjetet sociale.

Wordle ka pushtuar botën dhe edhe nëse nuk e keni luajtur lojën e përditshme, padyshim që i keni parë sheshet iluzive në të gjithë rrjetet sociale.

Qëllimi i lojës është të gjesh një fjalë me pesë shkronja brenda gjashtë përpjekjeve.

Loja ndjek të njëjtat rregulla si Scrabble, duke lejuar vetëm fjalë reale si në supozimet ashtu edhe në rezultatin përfundimtar.

Nëse vendosni shkronjën e saktë dhe bëni fjalën e duhur, katrori do të bëhet i gjelbër.

Sheshi bëhet i verdhë nëse shkronja është në fjalë, por jo në pozicionin e duhur.

E hënë, 9 maj 2022 Këshillë për Wordle #324

Nëse jeni ende duke u përpjekur të ruani brezin tuaj, mos lëvizni poshtë akoma; ndoshta disa këshilla do t'ju drejtojnë në drejtimin e duhur.

  • Termi përbëhet nga dy tinguj zanore.
  • Nuk ka përsëritje të shkronjave.
  • Një nga zanoret është 'U'
  • Është një EMËR

Faleminderit që lexuat dhe ju dëshirojmë fat të mirë. Nëse dëshironi të shihni përgjigjen e saktë, ju lutemi vazhdoni të lexoni.

Gjithashtu lexoni

Këshilla dhe Përgjigjja e Wordle #323 e sotme
Këshilla dhe Përgjigjja e Wordle #322 e sotme

Cila është përgjigjja e Wordle #324 për sot, të hënën, 9 maj?

Nëse tashmë keni hequr dorë nga loja e sotme, ne mund t'ju kursejmë agoninë. Ata që ende përpiqen të deshifrojnë kodin me 5 shkronja duhet ta shmangin shikimin.

9 maji Wordle është FETUS.

New York Times Wordle

Josh Wardle, një zhvillues softuerësh, e projektoi lojën dhe sapo zbuloi se ia kishte shitur atë New York Times.

Në një mesazh në Twitter, ai tha: “Që nga prezantimi i Wordle, kam mbetur i habitur nga përgjigja e të gjithë lojtarëve.

“Loja është rritur përtej ëndrrave të mia më të çmendura, gjë që mendoj se nuk është aq mbresëlënëse duke qenë se e kam krijuar për një audiencë prej një numri.