Deathloop u lançua me FSR 2.0 të AMD dhe veçoritë kryesore të aksesueshmërisë

Deathloop u lançua me FSR 2.0

Deathloop është loja e parë që merr AMD FSR2.0. Në Patch-in e fundit sot shtoi gjithashtu një modalitet të dedikuar fotografie dhe një mori përmirësimesh të aksesueshmërisë. Prodhuesit e çipave janë në mes të një revolucioni në rritje, nëse nuk e kishit vënë re. Është…

Lexo më shumë