Влијанието на Геншин

Каде да најдете подарок на терените за обука во Genshin Impact

Познато како „Кралот Дешрет и тројцата маги“, ажурирањето 3.1 на Genshin Impact беше објавено на 19 декември 2018 година. Кога вршите рутинско одржување, можете да заработите Primogems како награда.

Надградбата додава плејада на нови содржини, како што се ликови кои може да се репродуцираат, домени и опрема. Покрај тоа, има сосема нови мисии со приказни и потраги на Archon кои треба да се преземат за плен.

Вклучени се најновите поглавја од Archon Quest и Cyno's Story Quest. Целта на играта е да ги откопа сите осум белешки за плодни благослови, кои може да се најдат во ковчезите со богатство.

Исто така прочитајте Roblox Era of Althea Codes септември 2022 година

„Го ставив подарокот на терените за обука во близина на штабот на Витезите на Фавониус“, гласи една од индициите.

А потоа, „Кога ќе одите и ќе го земете, ве молиме обидете се да бидете тивки за да избегнете да ги вознемирувате оние што тренираат таму. Ви благодариме за вашето внимание.

Овој преглед ќе ви покаже каде да ја барате ставката „Подарок на терените за обука“ во Genshin Impact DLC, Fecund Blessings.

Каде да најдете подарок на терените за обука во Genshin Impact

Подарок на терените за обука во Genshin Impact
Подарок на терените за обука во Genshin Impact

Областа за обука во Genshin Impact содржи подарок; за да го вратите, отпатувајте во Мондштат Сити.

Одете зад седиштето на Витезите на Фавониус во близина на Елин и отворете ги градите откако ќе пристигнете.

Локација на „Подарок на терените за обука“

Сместено во Мондштат, зад седиштето на витезите на Фавониус и веднаш до Елин.

Можете да го најдете златниот ковчег блиску до некои буриња и решетката со оружје.