Список на нивоа за сите ликови во Raid: Shadow Legends Ranked

Сподели на:

Raid: Shadow Legends се одликува со голема екипа на ликови што може да се играат. Може да биде тешко да се процени дали новиот член на тимот е навистина добар, па затоа ја составивме оваа листа на нивоа за да ви помогнеме. Од највисоките ешалони до најрудиментарните грофтања, рангирани се сите ликови до кои моментално се достапни.

За полесно да се движите, списокот е поделен во групи. Овој водич Raid: Shadow Legends ќе ви даде добар показател дали вашите нови повлекувања вредат од вашето време или не.

Покрај составот на тимот и улогите што треба да ги исполните, овие рангирања ќе ви дадат солидна основа за вашиот процес на донесување одлуки. Проверете го нашиот Raid: Shadow Legends додека сте тука за неколку корисни совети и предлози за тоа како да успеете во играта.

Исто така прочитајте

LEGO Star Wars Кодови за измамници на Skywalker Saga 2022 година

Сите шифри за римејк на куќата на мртвите

Сите сосема нови суштества на ловецот на чудовишта: Подемот на сонцето

Најдобри фудбалски игри на Switch и мобилен телефон

Chrono Legacy кодови за да добиете бесплатни работи како ставки во играта и валута.

Промо кодови за симулатор за уништување на аниме мај 2022 година

RAID: SHADOW LEGENDS Список на нивоа на светиот ред

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SИгуманија, Армигер, Ател, Кардиел, Купидус, ѓакон Армстронг, Фенакс, маченик, Кулата Рошкард, Сер Николас, Венера
AАотар, Кардинал, Ерол, Богогледувач Анири, Надеж, Инквизитор Шамаел, Јулијана, Светлоснопнат, Лодрик Соколово срце, Љубовница на химните, чувар, Ромеро
BАстралон, Буши, Канонес, Драконис, Фростбрингер, Ламелар, Мардохеј, Мајка Супериорна, Монах одметник, Покајник, Санкциониран прочистувач, Сангвинија, Талија, Темплар, Воин свештеник
CАдриел, капелан, исповедник, судија, дама Етеса, прочистувач, заштитник на светилиштето, Соларис, Кнехт
DХариер, раководител, болничар, судија, девојка, мисионер, откажувач, сведок, мајстор за вежбање

RAID: SHADOW LEGENDS Листа на варварски нивоа

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SScyl of the Drakes, Tuhanarak, Ursuga Warcaller, Valkyrie, Warmaiden
AАлика, Алтан, Армина, Атур, старец Скарг, Фахракин Дебелиот, Висок Катун, Кантра циклонот, Обележан, Сентинел, Сикара, Шаман со небо, Соулбонд Бауер, Турволд, Вала, Зефир Снајпер
BАина, Помазаник, Крвавиот Барот, Данестрајдер, старец, Хааркен Грејтблејд, Калија, Скрепер, Скирмишер, Тешада, Јакарл злото, Тругор, Аутлендер
CBerserker, Bloodbraid, Hill Nomad, Maeve, Ragemonger, Suwai Firstborn, Tigersoul
DJotun, Ox, Slayer, Woad-Painted

RAID: SHADOW LEGENDS Список на нивоа на Скинвокер

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SХоронар, Норог
AБашер, Бракус менувачот, Клеоптерикс, Фејн, Грејбрад, Хакорн Смашлорд, Долгобрад, Челичен череп
BКрвобојник, Каналџија, Месоносач, Месопродавач, Гналхорн, Гнарлхорн, Граплер, Хофорес таскираниот, Рајн ѕвер, мразокршач на Урсина, Железарец од Урсина, Ворчиф, Јага Ненаситниот
CПантера, Мевосек, Насилник што шмрка, Бик
DBloodhorn

RAID: SHADOW ЛЕГЕНДИ Список на нивоа на високи елф

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SАптекар, Арбитер, Беланор, Лисандра, Тајрел
ABasileus Roanas, Battlesage, Elenaril, Heiress, Ithos, Luthiea, Кралската гарда, Royal Huntsman, Shirimani, Thenasil, Vergis, Yannica
BElhain, Exemplar, Fencer, Hyria, Jinglehunter, Pyxniel, Reliquary Tender, Medicus
CСудија, стрелец
DОдмаздник, пресретнувач, магистер, аристократ, 

RAID: SHADOW LEGENDS Список на Orc нивоа

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SДук прободен, Крела со вештерка, воен господар
AАнгар, Галек, Гомлок Скајхајд, Железниот Браго, Стариот пустиник Јорг, Робар, Песочен преживеан, Тухак скитникот, Враск, Заргала
BКоскенар, Грохак Крвавиот, Крал Гарог, Ногдар Ловец на глава, Гледач, Шаман, Теела Горемане, Ултимејт Галек, ветеран
CКрваво пердув, секач, Deathchanter, Ironclad, Pigsticker, Raider, Ripperfist, Terrorbeast, Torturehelm
DGoremask, Huntress, Spikehead, Totem, Treefeller, Twinclaw Disciple, Wyvernbane, Warchanter

RAID: SHADOW ЛЕГЕНДИ Список на нивоа на Ogryn-Tribe

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SBellower, Big 'Un, Ghrush the Mangler, Maneater, Skullcrusher, Uugo
AКршач на кафез, Гримскин, Гурго Авгурот, Гурптук Мос-брада, Игнатиус, Клод Бестфидер, Шамрок, Сигехалк, Високиот Титан, Воена мајка
BDrokgul the Gaunt, Galkut, Geargrinder, Grunch Killjoy, Ogryn Jailer, Prundar, Shatterbones
CFurystoker, Mycolus, Occult Brawler, Pounder, Rocktooth, Siegebreaker, Stoneskin, Wagonbane
DFlesheater, тврдина Goon, Magmablood, Ruffstone, Lumberer

Raid: Shadow Legends Banner Господарска листа

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SАрхимаж Хелмут, Раглин, Септимус, Сеталија, Урсала Ожалостената, Лејди Квилен,
AБарон, Црн витез, Килијан Среќниот, Герхард Каменот, Хелиор, Лорд Чемпфорт, Луган непоколеблив, Минаја, Заклетва, Рихтоф Храбриот, Роуан, Елен Најт,
BАларик со качулка, Азур, канцелар Јасмин, Освојувач, Кама, Жискар Сигилиран, Халбердие, Хордин, Витез погрешен, Мирмидон, чувар, Сенешал, авангарда, Варкастер, шпионски мајстор
CШевалие, велемајстор, господарен легионер, маскиран страшливец, непоколеблив маршал, Валери, сер Армитаж, Мисерикорд,
DБомбардиер, катафракт, дворјанин, самострелец, квестор, воин на првата линија, разбојник

RAID: SHADOW ЛЕГЕНДИ Список на нивоа на Lizardman

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SДракоморф, Фу-Шан, Криск безстариот, Разин Скархид
AАокс Памтениот, Раманту Дрејксблод, Роксам, Вергумкар
BБазилиск, Богвокер, Бродмау, Дрејк, Гатор, Харуспекс, Јаранг, Јарег, Јизох, Круганот Круган, Скатикс, Лордот на черепот Вар-Гал, Веномаж
CHurler, Metalshaper, Muckstalker, Skink, Skullsworn, Slitherbrute
DФлингер, Слешер, Скинер

RAID: SHADOW LEGENDS Список на нивоа на Undead Orde

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SБад-ел-Казар, Ма'Шалед, Нехрет Велики, Нетрил, Ротос изгубениот младоженец, Саито, Трагач, Сифи изгубената невеста, Скартосис, Урост душата
ABloodgorged, Doomscreech, Drown Bloatwraith, Frozen Banshee, Gorgorab, Harvest Jack, Mausoleum Mage, Seducer, Skartorsis, Suzerain Katonn, Vogoth, Zelotah
BАнакс, Балтус Драуглорд, Банши, советник од катакомбите, собирач на трупови, корпулентен кадавер, кралот на криптата Грал, Темниот Ател, Темниот Елхаин, Осквернет грешник, Елегајус, Гринер, Хаск, Лич, Малата госпоѓица Ени, искушувач
CКоскениот витез, убиец на Гравечил, Хексија, Карам, гнили волшебник, волшебничка, беда, мртов крстоносец
DАмарантински скелет, арбалестер, глупав ренџер, шуплив, зашиен ѕвер

RAID: SHADOW LEGENDS Список на нивоа на Shadowkin

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SГенбо обесчестениот, Гензин, Лејди Кими, Рихо Бонспир
AХотацу, Џинторо, Тораги Жабата, Уметоги
BБурангири, Чани, Чонору, Фенши, Оборо, Сачи, Патувачки
CФанатик, Гори, спасител, Нобел, Одачи, Вагабонд, Јоши пијаницата
DАтентатор, маска за крв, регрут, инфилтратор, мародер

RAID: SHADOW ЛЕГЕНДИ Список на нивоа на Demonspawn

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SВојвотката Лилиту, Пејдма, принцот Кимар, тиранинот Иксимор, волшебникот Умбрал
AАлуре, Кандрафон, грофицата Ликс, Крутракса, Дрекстар Бладтвин, измачувач, Фелхаунд, Пеколна бароница, Инитве Крвта, Лорд Шазар, Маркиз, Назана, Сиција Фламетонг, Таиникс Хетефлауер
BАчак Вендарин, Акот Огорчениот, Дијаболист, Ерини, Горлос Хелмав, Хелгазер, Маркиз, Скимфос Потрошениот, Духопијач
CАбисал, Морту-Макааб, Таршон, Мачител
DHellborn Sprite, Hellfang, Hound Spawn, Ifrit, Malbranche

RAID: SHADOW LEGENDS Список на нивоа на темни елф

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SСлепиот гледач, студено срце, Фоли, роден дух, Каел, Избраниот Ланакис, Лидија Смртта, Мадам Серис, Рае, Завија
AAstralith, Crimson Helm, Fang Cleric, Kaiden, Lua, Luria, Pain Keeper, Psylar, Rian Conjuurer, Spider, Spirithost, Visix the Unbowed, везир Овелис, Warden
BКапетан Темила, Делвер, Евисцератор, Хексвавер, судија, мистична рака, кралица Ева, заштитник, Руел ловџија
CЖетвар, парагон, челичен бауер, скитник

RAID: SHADOW LEGENDS Список на нивоа на Knight Revenant

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SDoompriest, погрешно создадено чудовиште, ректорот Драт, Синеша, Skullcrown, Soulless
AБистофус, криптна вештерка, бесмртен, џелат, златен жетвар, хегемон, пестилус, отпадник, гробот Сентинел, Господарот на гробот, Вурлим Фросткинг, Ешвокер
BКовчегот кршеч, Кримсон убиец, гладијатор, чувар, Китис, вратената Нарма, Некроловец, Немилосрдниот, Ангелот на гробот Теа, Теургист, Версулф мрачниот, Шепот
CАколит, Арканист, Бергот Несоодветниот, Центурион, Деношек, Безлице, Магус, Фарсалас Гробирт
D-

RAID: SHADOW LEGENDS Список на џуџести нивоа

ГрупаЛик Raid: Shadow Legends
SГризлд Јарл, Моли Танкард, Мелга Стилгирдл, заден наредник, Ругнор Голдглим, Ранекер Даздурк, Тормин студениот, Трунда Гилтмалет, потсвештеникот Броњи
ABaerdal Fellhammer, Dilgol, Gala Longbraids, Geomancer, Hurndig, Kurzad Deepheart, Mountain King, Rock Breaker
BАвир Алхемиџот, Куџелер, Фодбор Бардот, Грумблер, Руник Вордер, Витко секира
CБолтсмит, Буварк, Хечет Слингер, Лудак, Мајстор Месар, Самар Гемклет, Проспектор во мраз
DБорач на ѕвер, Долор Лорекер, Флајлер, Глорил Брутебејн, почесна гарда, малер, перфоратор

И тука го имате – нашата листа на нивоа Raid: Shadow Legends за ваша погодност. За да ја задоволиме вашата љубопитност, имаме многу повеќе од каде доаѓа тоа, вклучително и информации за тоа како да се добие Raid: Shadow Legends на компјутер. Ако барате некои препораки, ние исто така одржуваме често ажурирана листа на најдобрите најдобри игри гача достапни на iOS и Android.