Кодови на Roblox Project Ghoul (мај 2022 година) – Бесплатни вртења и засилување

Сподели на:

Кодовите на Roblox Project Ghoul можат да ви помогнат побрзо да стекнете XP со тоа што ви даваат бесплатни вртења, засилувања и повеќе во играта. Во Project Ghoul, можете да изберете да бидете глупак кој јаде луѓе или федерален криминален иследник чија задача е да ги запре духовите. За да продолжите напред во играта, ќе треба да добиете XP и различни материјали.

Можете да го направите тоа со вртење на тркалото или трошење јени. Меѓутоа, ако ви снема јени, можете да ги користите шифрите што издавачот на играта ги дава од време на време.

Исто така прочитајте

Како да играте Roblox на Nintendo Switch
Список на промо кодови на Roblox мај 2022 година - бесплатни предмети и облека
Како да добиете бесплатен Robux во Roblox: 3 начини
Список со идентификатори на натписи на Roblox (април 2022 година): Идентификации на слики на Roblox

Кодови на Roblox Project Ghoul (мај 2022 година)

Повеќето кодови на Roblox Project Ghoul се објавуваат преку социјалните мрежи, а повеќето од нив работат само за кратко време, затоа погрижете се да ги користите што е можно поскоро. Еве ги сите кодови што може да се користат во моментов.

 1. Sub2JustYami – 15 вртења
 2. subtoAlphamisfits – 15 вртења
 3. 50 KLIKES – 15 вртења
 4. NARUTOGHOUL30K – 15 вртења
 5. Sub2FloatyZone – 15 вртења
 6. 175 KFAVS - 15 вртења
 7. 35 MVISITS – 15 вртења

Ќе продолжиме да додаваме нови кодови на оваа листа кога ќе излезат. Можете исто така да ја додадете оваа страница во вашите обележувачи за да можете брзо да стигнете до неа со само еден клик.

Како да добиете кодови за работа

Еве како да ги користите шифрите на Roblox Project Ghoul за да се кренете во конкуренција.

Следете ги чекорите подолу за да ги откупите кодовите на Roblox Project Ghoul ако сте нови во играта:

 • Првото нешто што треба да направите е да го отворите Roblox и да го стартувате Project Ghoul на вашиот уред.
 • Потоа, кликнете на копчето Мени на дното на екранот.
 • Копирајте еден од горенаведените кодови и залепете го во полето што вели „Внесете го кодот овде“.
 • Кога ќе завршите, притиснете „Enter“ за да ги добиете вашите бесплатни награди.

Проверете ги кодовите за откуп за други популарни игри на Roblox додека сте тука за да добиете многу бесплатни награди.