Roblox Era of Althea Codes септември 2022 година

Roblox Era of Althea Codes септември 2022 година

Играњето на Roblox's Era of Althea е возбудливо патување. Нивото на детали во овој свет е зачудувачки; Ве предизвикувам да го истражите и да ги откопате неговите мистерии. Додека се борите низ средината на играта, ќе се соочите со широк спектар на задачи, од кои некои се прилично опасни.

Оваа игра е совршена за вас ако уживате во блокада графика и фантастични поставки во вашите игри. Вие и вашите пријатели можете да формирате еснаф и да тргнете во авантура за да се обидете да откриете некое скриено богатство, а ако користите еден од овие купони за попуст, секој од вас ќе добие вртење на посебно тркало со богатство.

Секоја игра на Roblox има свој уникатен систем за откупување кодови, така што тие не се како обичните промо кодови на Roblox. Детали за тоа како да се користат кодови за оваа игра може да се најдат во заклучокот од прирачникот. Еве како да добиете шифри за попуст за секоја книга од колекцијата ако ги следите упатствата. За повеќе одлични кодови за други игри на Roblox, не заборавајте да се вратите на нашата голема листа.

Направени се нашите најдобри напори за да се осигураме дека овие кодови работат со најновата верзија на играта, но се случуваат грешки. Ве молиме известете нè во коментари ако кодот не работи. Ќе ги сортираме шифрите и ќе ги елиминираме оние што не припаѓаат. За да ја побарате вашата награда, внесете ги шифрите подолу точно како што се појавуваат. Не се ни мачи да се обидуваш да го користиш истиот код повеќе од еднаш; нема да работи.

Roblox Era of Althea Codes (валидно)

Сите овие кодови на Roblox Era of Althea сега се валидни и може да се откупат за награди:

 • ImThonkingAboutIt! – 100 вртења (ново)
 • RoadTheToad1 – 25 вртења (ново)
 • ДЕМОНУПРАВАЊЕ1!! - Врти (Ново)
 • ДЕМОНУПРАВАЊЕ2!! - Врти (Ново)
 • REROLLSPATIAL – Просторно прелистување (ново)
 • DetestThrewItBackOnMe – 50 вртења
 • MAPFIXESSORRY – 25 вртења
 • РЕЗЕРВИ!! – 35 вртења
 • ПАТИШТА – Превртување на коса
 • RAGDOLLFIX – Врти
 • 2Kактивно! – 20 вртења
 • 75KПосети! – Врти
 • 75 KЧленови! – Врти
 • 50KПосети! – 30 вртења
 • 5KЧленови! – 15 вртења
 • 1.5KИграчи! – 20 вртења
 • HairReroll6! – Превртување на косата
 • EyeReroll5! – Превртување на очите
 • SORRYFORTHECLOSE – 50 вртења
 • 1KPLAYERS! – 15 вртења

Roblox Era of Althea Codes (Невалидно)

Сите награди поврзани со следните кодови на Roblox Era of Althea сега се исцрпени:

 • 25 ЛАЈК! - Откупете за 15 вртења
 • 4 МИЛВИСТИ! - Откупете за 15 вртења
 • ShutdownForFixesA! – Откупете го кодот за 5 бесплатни вртења
 • 2 МИ ПОСЕТИ! – Откупете го кодот за 15 бесплатни вртења
 • АхвокенТвитер! – Откупете го кодот за 5 бесплатни вртења
 • MaineEOA – Откупете го кодот за 5 бесплатни вртења
 • AltheaHype! – Откупете го кодот за 10 бесплатни вртења
 • 1 МИ ПОСЕТИ! – Откупете го кодот за 10 бесплатни вртења
 • 15 ЛАЈК! – Откупете го кодот за 10 бесплатни вртења
 • ИСКЛУЧИ СЕ! – Откупете го кодот за 10 бесплатни вртења
 • ShutdownForFixes! – Откупете го кодот за 10 бесплатни вртења
 • ShutdownForFixes2! – Откупете го кодот за 10 бесплатни вртења
 • 1500 Допаѓања – Откупете го кодот за 3 бесплатни вртења
 • 3000 Допаѓања – Откупете го кодот за 15 бесплатни вртења
 • 6000 Допаѓања2 – Откупете го кодот за 10 бесплатни вртења

Чекори за откупување на код

Во ерата на Алтеа, откупувањето на кодови за бесплатни награди е лесно.

 • Првите работи прво, започнете ја играта.
 • Учествувајте активно со креирање аватар на играчот.
 • Само притиснете го копчето М на тастатурата за да пристапите до главното мени.
 • Копчето за поставки во форма на запчаник може да се најде во тоа мени.
 • Таму има кутија каде што можете да внесете купон за да добиете попуст.
 • За да ги добиете вашите награди, внесете важечки купонски код овде.