Roblox кодови за манично рударство

Roblox кодови за манично рударство (септември 2021 година)

Дали сакате да ги знаете шифрите на Roblox за манично рударство (септември 2021 година)? Потоа прочитајте ја оваа статија. Manic Mining на Roblox е сè за сјајот. Нурнете длабоко и пронајдете ги закопаните скапоцени камења што е можно побрзо. Овој пост ќе ви ја обезбеди најсеопфатната и најсовремена листа на промо кодови на Roblox Manic Mining. Следното е список на сите моментално достапни кодови на Roblox Manic Mining што треба да ги побарате. Можете да добиете различни награди со користење на легитимни промотивни кодови. Валутата за купување во играта е прилично типична појава.

Дополнително, можете да купите домашни миленици, козметика и други естетски пријатни производи за вашите аватари. Следните делови ги покриваат основите на откупување на промо кодови во оваа игра на Roblox.

Исто така прочитајте

Секоја игра може да има свој уникатен процес на откуп, кој мора да го следите. Постапката за прибирање на вашите кодови е детална подолу.

Иако кодовите се проверени во однос на најновата верзија на играта, повремено правиме грешки. Ако кодот не работи, ве молиме известете не во делот за коментари. Ќе ги исправиме сите неточни кодови и ќе ги додадеме на соодветната листа. Бидејќи шифрите истекуваат повремено, ќе ни треба вашата помош при идентификување на неважечките. За да ја подигнете наградата, мора правилно да ги внесувате шифрите, често како што се појавуваат подолу. И, не, кодовите не можат да се бараат повеќе од еднаш.

Roblox кодови за манично рударство (септември 2021 година)

Овие кодови на Roblox Manic Mining сега се во живо и може да се користат за да се добијат следните награди:

  • ВОАХЛИКС – 500 монети
  • шифри – 500 монети

Како да ги откупите кодовите на Roblox

Кога ќе бидете подготвени да започнете да барате кодови Манично рударство, следете ги овие чекори. Отворете ја играта за да го добиете прозорецот за откупување кодови. Кога ќе стигнете до главното мени, кликнете на опцијата Settings лево. Ова ќе го прикаже екранот за поставки; ако не можете да го најдете, изгледа како опрема. Сега можете да ги внесете вашите кодови во полето Кодови. Ќе сакате да ги копирате и залепите вашите кодови од важечката листа погоре во ова поле. За да ја побарате вашата бесплатна награда, кликнете Потврди.

Оставете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена