Кодови на симулатор за забава на roblox clicker

Кодови за симулатор за забава Roblox Clicker, септември 2022 година

Flame Creations направи нова игра наречена Roblox Clicker Party Симулатор. Во оваа игра, многу ќе допирате и ќе кликнете на едно копче. Ова е прилично нормално, но потоа работите стануваат чудни. Оваа нова игра со кликер има многу чудни работи, како чуден свет каде што сè се случува. Најдете ги сите скриени тајни и видете колку далеку може да стигнете до таблите на водачи. Ако ви се допаѓа, би можеле да се забавувате и со собирање миленичиња.

Овој водич ќе ви покаже како да ги добиете сите тековни и минати кодови на Clicker Party Simulator. Може да добиете бесплатна козметика, напојувања и повеќе со користење на бесплатните промотивни кодови на оваа листа. Има многу работи овде, и постојано се додаваат повеќе. Ако сакате бесплатни ставки во оваа игра на Roblox, нашата листа на кодови на Roblox Clicker Party Simulator ќе ви помогне да ги најдете. Исто така, има многу повеќе кодови за наоѓање.

Овие кодови се разликуваат од обичните промо кодови на Roblox, па затоа ќе треба да обрнете внимание на тоа како ќе ги откупите. Секоја игра може да има свои чекори што треба да ги преземете за да ги вратите парите. Дознајте како да ги барате вашите кодови во делот подолу. Треба да се вратите и да ја погледнете нашата долга листа на кодови за игри на Roblox за да најдете повеќе кул кодови за други игри. Ќе ги извадиме сите шифри што не функционираат и ќе ги ставиме во вистинската листа. За да ја добиете наградата, обично треба правилно да ги внесете шифрите, како што се прикажани подолу. Не, не можете да го добиете истиот код повеќе од еднаш.

За тестирање на кодовите се користеше најновата верзија на играта, но понекогаш правиме грешки. Кажете ни во коментари ако кодот не работи. Ќе ги извадиме сите шифри што не функционираат и ќе ги ставиме во вистинската листа.

Кодови за симулатор за забава на Roblox Clicker (важи)

Овие кодови на Roblox Clicker Party Simulator работат и може да се користат за да се добијат наградите што ги нудат:

 • 5KLIKES – Двоен клик на засилување за 30 минути
 • 1MVISITS – Двоен клик на засилување за 30 минути
 • YOUTUBE – Двоен клик на засилување за 30 минути
 • 5KLIKES – Сите засилувања за 30 минути
 • FLOPPA – Двоен клик на засилување за 30 минути
 • 2KLIKES – Flare YouTube Pet
 • 750K - Двоен клик на засилување за 30 минути

Кодови за симулатор за забава Roblox Clicker (Невалиден)

Овие кодови на Roblox Clicker Party Simulator го поминаа својот рок на траење и повеќе не можат да се користат за добивање награди:

 • Не се пронајдени лоши кодови за оваа авантура на Roblox.

Како да ги користите шифрите за симулатор за забава на Clicker

Еве што да направите ако сакате да користите код во Clicker Party Simulator:

 1. Отворете го Roblox Clicker Party Simulator на вашиот компјутер или телефон.
 2. Кликнете на копчето Твитер од страната на екранот.
 3. Во полето „Внесете го кодот“, напишете валиден код од списокот погоре.
 4. Кликнете на копчето „Откупи“ за да ги добиете вашите бесплатни награди.

Каде можам да најдам повеќе кодови на Hero Simulator?

Обележете ја оваа страница како омилена ако сакате да најдете повеќе кодови. Можете исто така да се придружите на официјалниот Discord сервер на играта да добивате новости, ажурирања и да разговарате за оваа нова игра со други играчи. Поголемиот дел од времето, програмерите се прилично добри во објавувањето нови кодови, затоа погрижете се често да проверувате.