Покемо

Бесплати и пакети за промотивни кодови на Pokémon Go од мај 2022 година

Niantic повремено објавува шифри за Pokémon Go, што може да резултира со добивање што било од Ultra Balls до бобинки и други ставки за статус. Niantic ги користи овие промотивни кодови на Pokémon GO за да ги прослави достигнувањата и да ги наградува играчите.

Овие кодови понекогаш доаѓаат со нови партнерства, кои можат да обезбедат облека за аватари или многу бесплатни добра за да помогнат во фаќањето на Покемоните. Некои неодамнешни партнерства ги вклучуваат Ед Ширан, Гучи, Северното лице и Веризон.

Во ова упатство ќе ги наведеме сите најнови шифри на Pokémon Go, осигурувајќи дека никогаш нема да мора да барате на друго место за вашите награди. Ќе го ажурираме овој водич кога ќе станат достапни нови кодови за Pokémon Go, па затоа препорачуваме да ја обележувате оваа страница и често да проверувате за да видите дали се додадени нови кодови.

Исто така прочитајте

Дали ризикот од дожд 2 е вкрстена платформа во 2022 година?

Список со идентификатори на натписи на Roblox (април 2022 година): Идентификации на слики на Roblox

Како да го ажурирате вашиот Epic Games Launcher и да овозможите автоматско ажурирање на играта

Дополнително, ќе ги избришеме сите истечени кодови и ќе ги ставиме подолу за да не се грижите дали ќе го трошите вашето време на непостоечки кодови.

Промо кодови на Pokémon Go мај 2022 година | Промо кодови на Pokemon Go мај 2022 година

Активни промо кодови на Pokemon Go мај 2022 година.

7AZGHWU6DWV841x Темјан
30 x Pokeballs
53HHNL3RTLXMPYFP10 x Pokeballs
10x бобинки од пинап
1x Темјан
SWHPH9Z4EMZN730 x Pokeballs
1x Темјан
1x Среќно јајце
E9K4SY77F562310 x Pokeballs
Активни Pokemon кодови

Истечени кодови на Покемон

 1. K8G9DFV4X7L3W – 50 PokeBall
 2. UBCJL9X6RC47A
 3. DYEZ7HBXCRUZ6EP - 30 одлични топки, 30 бобинки од пинап
 4. LEQ8C2BQXJATZ - 3 бобинки Пинап
 5. 5PTHMZ3AZM5QC – 10 макс напивки, 10 ултра топки, 1 камен Сино
 6. D8STK9J6GPSM9 – Награди: 1 темјан, 3 одлични топки
 7. H7APT5ZTLM45GZV - 30 топки за ѕиркање
 8. SWHPH9Z4EMZN7 – Награди: 30 Pokeballs, 1 Темјан, 1 среќно јајце
 9. E9K4SY77F5623 – Награда: 10 Pokeballs
 10. LRQEV2VZ59UDA – Награда: маска на Verizon и јакна Verizon.
 11. 944231010271764 – 10 Poke топки, 5 Razz бобинки
 12. 53HHNL3RTLXMPYFP – награди: 10 Pokeballs, 10 Pinap-бобинки, 1 Темјан
 13. MDWC4SNGUFXS2SW9 – 10 топчиња за ѕиркање, 5 Раз бобинки
 14. GXSD5CJ556NHG – облека од 3 парчиња Гучи, вклучувајќи маица, капа и ранец
 15. HELPPOKEMON – PokeCoins
 16. 844316465423591 - 10 топки за ѕиркање
 17. 8E2OFJYC – Награди: 1 Инкубатор
 18. FTT7V6NDZ6B8X
 19. 2P3N6WKW
 20. KUAXZBJUTP3B7 – Земете облека од серијата Galaxy A
 21. 6W2QRHMM9W2R9 – 10 топчиња за ѕиркање, 5 Раз бобинки
 22. UWJ4PFY623R5X – 5 ултра топки, 1 среќно јајце, 5 налепници
 23. LRQEV2VZ59UDA - Земете две јакни од Веризон и маска на Веризон
 24. EMRK2EZWLVSSZDC5 – 8 PokeBalls, 4 Golden Razz бобинки, 4 сребрени Pinap бобинки
 25. P2XEAW56TSLUXH3 – 30 ултра топки, 30 Max Revives, 30 бобинки Pinap
 26. GXSD5CJ556NHG – Награда: ставка за аватар North Face X Gucci
 27. DJTLEKBK2G5EK – 1 PokeCoin, 3 пакет за далечинска пропусница
 28. 9FC4SN7K5DAJ6 - 1 парче ѕвезда, 5 налепници, 5 Razz бобинки
 29. 6ZXTNRFY – 3 инкубатори, 1 среќно јајце
 30. N2V743HSEPFUW – награди: 1 пуфин, 3 одлични топки

Продажба на Pokemon Box

Дневни бесплатни кутии

Секој ден, Pokémon Go им обезбедува на гејмерите пакет предмети без дополнителни трошоци. Овие кутии содржат најразлични стоки, од Pokéballs до напивки. Погрижете се секојдневно да ја проверувате продавницата за да видите што има ново!

Тековните продажби на Pokémon Go кутии во продавницата се:

Неделни снопови PokéCoin

Пропусница за далечинско рација и други случајни работи се достапни за купување секој понеделник во февруари во специјален еднократен пакет за купување.
Цена: една паричка

Авантуристичка кутија

Две стапчиња за темјан, парчиња четири ѕвезди и два инкубатори за јајца ги сочинуваат 18-те Супер инкубатори.
Цена: 1,480 монети

Ултра кутија

18 премиум борбени пропусници, 5 супер инкубатори, 5 темјан и 25 ултра топки се вклучени во оваа ултра кутија.
Цена: 1,480 монети

Специјална кутија

Во оваа кутија има 50 Pokéballs и три ѕвездени парчиња во Premium Battle Pass.
Цена: 480 монети

Кои се ПРОМО КОДИТЕ ЗА ПОКЕМОН ГО?

Niantic често дава промо кодови на Pokémon Go за специјални настани во играта. Овие можат да бидат бесплатни поке топки, бесплатни напивки или било што друго.

Дали постои Pokemon GO код што никогаш не истекува?

И покрај тоа што нема промотивни кодови кои никогаш не истекуваат за Pokemon Go, има неколку што може да се користат многу долго додека не истечат. Поради ова, луѓето можеби мислат дека никогаш не умираат. Сепак, не можеме да бидеме сигурни. Следниот код некогаш се сметаше за секогаш валиден.

LRQEV2VZ59UDA – Троделен костум Verizon, кој се состои од маска, јакна и ранец

Која е процедурата за откупување на шифрите на Покемон Го?

Можете да ги откупите вашите кодови за купони Pokémon Go на еден од двата начини. Првиот е преку Веб-страница на Niantic, додека втората е преку самата апликација доколку сте корисник на Android. За да го откупите вашиот код на Android,

 • Допрете го симболот Poké топка, па допрете продавница.
 • Скролувајте надолу додека не најдете опција за внесување код.
 • Внесете го вашиот код и подигнете ја вашата награда!

Како да добијам дополнителни промотивни кодови за Pokémon Go?

Niantic редовно ги ажурира шифрите за Pokémon Go, но може да биде тешко да се најдат. Добар начин да бидете информирани за претстојните промоции е да ги следите официјалните сметки на Twitter и Facebook на Pokémon Go.

Сепак, овој водич исто така често се ажурира со нови кодови, па затоа вреди да се провери повторно. Можете да играте Pokémon Go со посета Google Play или App Store.