Шифри за симулатор за миленичиња X (мај 2022 година): бесплатни дијаманти, засилувања за монети и джинджифилово

Сподели на:

Најдете ги сите шифри за откупување за шарената и забавна игра Roblox Pet Simulator X за да добиете бесплатни дијаманти, засилувања за монети и повеќе. Дојдовте на вистинското место ако ги барате најновите кодови за откупување за Pet Simulator X.

Тоа е игра на Roblox слична на Pokemon. И е најновата и, веројатно, најдобрата игра во серијата Pet Simulator. Има десетици нови функции, светови за истражување и стотици супер кул миленичиња.

Во оваа статија, која често се ажурира, ќе ги наведеме сите активни кодови за откуп на Pet Simulator X што играчите можат да ги користат за да добијат бесплатни работи како што се Diamonds, Coin Boosts и многу повеќе.

Исто така прочитајте

Како да играте Roblox на Nintendo Switch
Список на промо кодови на Roblox мај 2022 година - бесплатни предмети и облека
Како да добиете бесплатен Robux во Roblox: 3 начини
Список со идентификатори на натписи на Roblox (април 2022 година): Идентификации на слики на Roblox

Кодови на Roblox Pet Simulator X

Pet Simulator X им дозволува на играчите да користат кодови за да добијат бесплатни награди во играта, исто како и речиси секоја друга игра на Roblox. Овде можете да ги најдете сите кодови на Roblox Pet Simulator X.

Еве ја целосната листа на кодови на Roblox Pet Simulator X кои сè уште работат.

Кодови кои функционираат

Нема шифри што работат во моментов, што е премногу лошо.

Истечени кодови:

 1. 1Mfollowers – 5 тројни зголемувања на монети
 2. DiscordDiamonds – 10,000 дијаманти
 3. тиква333 – 20,000 дијаманти
 4. FreeDiamonds0 – 5,000 дијаманти
 5. sorry4thewait – Triple Coin Boost
 6. полумилион – 3 тројно зголемување на штетата
 7. половина милион - 10,000 дијаманти
 8. Anothertriple – 2 тројни зголемувања на монети
 9. EzDiamonds150k – 10,000 дијаманти
 10. Triple800 – Тројно засилување на монетите
 11. blamedavid – Тројно засилување на монетите
 12. SuperUltra1 - Ултра среќно засилување
 13. TripleCoins999 – Тројно засилување на монетите
 14. easyboosts – Triple Coin Boost
 15. Super25k – 5,000 дијаманти
 16. 700 kDiamonds – 25,000 Diamonds
 17. morecodes3 – Ultra Lucky Boost
 18. steampunkpets – 25,000 дијаманти
 19. тони монети – 3 тројни зголемувања на монети
 20. VoiceChat – 2 тројни зголемувања на монети
 21. Triple80k – Тројно засилување на монетите
 22. Happysaturday11 – 3 тројни зголемувања на монети
 23. yaydiamonds2 – 50,000 дијаманти
 24. Easy125k - Супер среќно засилување
 25. plaid1234 – Тројно засилување на монетите
 26. big1234 – Тројно засилување на монетите
 27. Ослободување - 1,000 дијаманти
 28. Подземје - 13,000 дијаманти
 29. Lucky50k - Супер среќно засилување
 30. среќни празници – 3 тројни зголемувања на монети
 31. 1plus300k – 2 ултра среќни засилувања
 32. неговиот 1 милион - 100,000 дијаманти
 33. Ultra225k - Ултра среќно засилување
 34. alienpets – 2 ултра среќни засилувања
 35. Back2Back – 8,000 дијаманти
 36. Облаци – 2 тројни зголемувања на монети
 37. MoreCoins180k – Тројно засилување на монетите
 38. bandsundrbidn – 30,000 дијаманти
 39. santapaws – 3 тројни зголемувања на монети
 40. 1 милијарда - 5 тројни зголемувања на монети
 41. 404roblox – 8 тројни зголемувања на монети
 42. im2lucky – 3 ултра среќни засилувања
 43. morecoins4u – 2 тројни зголемувања на монети
 44. Божиќ - 5,000,000 джинджифилово леб

Бесплатните награди дефинитивно ќе им дадат предност на играчите и многу е лесно да ги добиете.

Како да ги користите шифрите за Pet Simulator X

Пред да можете да ги откупите кодовите, треба да ја играте играта некое време и да стигнете до Основен ранг.

Откако ќе го достигнете Основниот ранг, лесно е да ги користите шифрите на Roblox Pet Simulator X. Следете ги чекорите подолу за да ги добиете овие награди бесплатно.

 • Стартувајте го Pet Simulator X.
 • Кликнете на копчето што изгледа како домашно милениче на дното на екранот.
 • Допрете ја ѕвездата, а потоа скролувајте надолу додека не го видите копчето што вели „Откупи кодови“.
 • Ставете важечки Pet Simulator X код за да ги добиете вашите бесплатни работи.

Значи, тука го имате: сите активни Roblox Pet Simulator X ги откупуваат кодовите за некои одлични бесплатни награди, како што се дијаманти, зголемувања на монети, па дури и милиони Gingerbread. Уживајте!

Се обидуваме да ги ажурираме сите наши написи за шифрите за откупување на Roblox, па вратете се наскоро за да добиете повеќе бесплатни награди.