Бесплатни кредити со шифрите на воениот тајкун за мај 2022 година

Сподели на:

Дали сакате бесплатни кредити во воениот магнат Роблокс? Во оваа статија даваме кодови за воени магнати за мај 2022 година за да добиете бесплатни кредити. Сега можете да ги користите најновите кодови на Roblox Military Tycoon во играта за да добиете предност пред вашите противници.

Roblox Military Tycoon е одличен избор ако сакате да играте стрелец со воена тема. За да го направите ова, можете да користите оружје од воено одделение како хеликоптери, тенкови и чамци.

Добивањето на сето ова не е лесно, и ќе ви требаат кредити за да го направите тоа. Користењето на следните шифри за воени магнати може да ви помогне да ги надоместите сите недостатоци што можеби ги имате

Исто така прочитајте

Кодови на Roblox Project Ghoul (мај 2022 година) – Бесплатни вртења и засилување
Како да играте Roblox на Nintendo Switch
Список на промо кодови на Roblox мај 2022 година - бесплатни предмети и облека
Како да добиете бесплатен Robux во Roblox: 3 начини

Еве бесплатни кредити со шифрите на воениот тајкун за мај 2022 година

Кодовите на Roblox Military Tycoon се добри само за кратко време, затоа погрижете се да ги користите што е можно поскоро. Еве ги шифрите што се достапни во моментов.

 1. 300 клика – Откупете го кодот за бесплатен готовина
 2. battlecruiser-откупи за 50k кредити
 3. 450 кликнете-откупете за 50 илјади кредити
 4. 24ktank – Откупете го кодот за бесплатни готовина
 5. 400 Клика - Откупете за кредити
 6. 24ktank-откупете за 50k кредити
 7. badegghunt-откупи за 50k кредити
 8. missiletruck-откупи за 150k кредити

Истечени кодови

 1. војска 2022 година! - Откупете го кодот за бесплатна награда
 2. 250 клика – Откупете го кодот за бесплатна награда
 3. 90mvis – Откупете го кодот за бесплатна награда
 4. 100mvis – Откупете го кодот за 350,000 готовина
 5. 70mvis – Откупете го кодот за бесплатна награда
 6. слабо ажурирање – Откупете го кодот за 250,000 готовина
 7. 1 член - Откупете го кодот за бесплатна награда
 8. КРЕДИТИ - Откупете го кодот за 10,000 кредити
 9. АРТИЛЕРИЈА – Откупете го кодот за 50,000 кредити
 10. остров – Откупете го кодот за 50,000 готовина
 11. World War – Откупете го кодот за бесплатна награда
 12. Ноќта на вештерките - Откупете го кодот за 30,000 кредити
 13. 80mvis – Откупете го кодот за 10,000 готовина
 14. воен брод – Откупете го кодот за 150,000 готовина
 15. 500 kfavs – Откупете го кодот за бесплатна награда
 16. FlyingFortress – Откупете го кодот за 150,000 готовина
 17. 200 клика – Откупете го кодот за бесплатна награда
 18. 110mvis – Откупете го кодот за бесплатни пари

Оваа страница ќе се смени кога ќе станат достапни новите кодови за мамење на Roblox Military Tycoon. Како бонус, можете да ја зачувате оваа страница како обележувач за да можете да стигнете до неа во секое време со само еден клик на глувчето.

Што е воен тајкун?

Military Tycoon е стрелец со воена тема каде што можете да играте како влада и да го преземете светот. Борете се со оружје направено за војската и флота од хеликоптери, тенкови и чамци која постојано расте. Преземете ја контролата над нафтените платформи и контролните точки за да и помогнете на вашата влада да заработи повеќе пари.

Играта наречена Roblox Military Tycoon е направена од Infinity Interactive. Во оваа игра, ќе изберете земја и ќе се натпреварувате со други играчи за контрола на картата. Можете да го направите ова со изградба на поголема база и заштеда на пари за да можете да купите посилно оружје. Изградете ја вашата империја колку што можете повеќе ако сакате да бидете најмоќниот играч во играта.

Како да ги активирате шифрите на Roblox Military Tycoon?

Кодовите на Military Tycoon истекуваат брзо, затоа не пропуштајте награди користејќи ги прерано.

Ако сте нови во Roblox, следете ги чекорите подолу за да ги откупите кодовите на Roblox Military Tycoon:

Шифри за воени тајкуни
Внесете го кодот за да го откупите
 • Стартувајте ја играта Roblox Military Tycoon на вашиот уред.
 • Кликнете на копчето со палците нагоре на левата страна на екранот.
 • Копирајте го и залепете го овој код директно во полето „Внеси код“.
 • Користете го копчето што вели „Redeem“ за да ги добиете вашите бесплатни работи.

Во Military Tycoon, можете да преземете нафтени платформи и контролни точки за да ја заработите вашата земја повеќе пари.

Како можам да добијам повеќе шифри за воен тајкун?

Кодовите на играта Military Tycoon не се објавуваат редовно, така што нема начин да се знае кога и каде ќе бидат достапни.

Официјалната сметка на Твитер на Military Tycoon, серверот Military Tycoon Discord и групата InfinityInteractive Roblox се најдобрите начини да бидете во тек со најновите кодови. Ако сте заинтересирани за Воениот тајкун, не заборавајте да ја проверувате оваа група често за најновите ажурирања!

Што не е во ред со моите шифри за воен тајкун?

Ако еден од работните кодови што ги наведовме погоре не работи, постојат неколку можни објаснувања. За да се избегне овој проблем, играчите треба да се погрижат да го внесат кодот точно како што е прикажан погоре. Наместо рачно да го внесувате кодот, обидете се да го копирате и залепите за да видите дали тоа помага.