Список на Bloodborne PSX Demake измами и инструкции како да ги користите

Сподели на:

Bloodborne PSX demake, игра направена од обожаватели произведена од LWMedia, има измами. Никогаш не можете премногу да се забавувате со демајк игрите, кои можат да бидат навистина интересни. Уште подобра е демајк-играта што овозможува да се користат измами во играта. Конечно, оваа игра овозможува широк спектар на измами кои можат да го подобрат вашето искуство во игра. Ајде да ја погледнеме листата на измамници за PSX демајкот на Bloodborne и како да ги користиме во ова упатство.

Исто така прочитајте

Список на нивоа за сите ликови во Raid: Shadow Legends Ranked
Кодови за измамници за Star Wars: The Force Unleashed (прекинувач)
LEGO Star Wars Кодови за измамници на Skywalker Saga 2022 година
Кодовите за средба обезбедуваат бесплатни кристали, топчиња и други предмети

Список на Bloodborne PSX измамници

 • YESYOUCAN: Ова го вклучува режимот на куче за миленичиња.
 • SPLATSILVER: Ова копче го вклучува режимот за пејнтбол.
 • СКЛУЧЕНО: Можете да го промените времето со десниот стап со користење на овој измамник.
 • ICHANGEDMYMINDTO + [текст] – Можете да го промените вашето име со користење на овој измамник.
 • TOPHEAVY – Вклучува режим на голема глава.
 • WHATIFITWAS + [текст]: Можете да го промените текстот што вели „ти умрел“.
 • SOCKEM: Користете го овој измамник за да му нанесете мала штета на невооружените.

Како да користите Bloodborne PSX измамници

Bloodborne PSX demke може да се изврши на компјутер.

 • За да пристапите до менито, притиснете Esc или Q на вашата тастатура или Старт на вашиот контролер.
 • Еве, навигирајте низ менито користејќи ги копчињата со стрелки на вашата тастатура или на D-pad.
 • Да се ​​отвори Мени за поставки, притиснете Enter или копчето Start.
 • Третата опција овде е Хитрини; кликнете на неа за да пристапите.
 • Внесете ги измамите дадени погоре.
 • Откако ќе го внесете измамникот, кликнете на долу-десното копче со иконата од две десни стрелки.

Можно е да се користат измамите ако ги следите упатствата наведени погоре и прецизно напишете ги измамите.

Тоа е сè што има во овој водич за измамници за Bloodborne PSX демајк. Ако сè уште не сте играле Bloodborne, но би сакале, погледнете го нашиот туторијал за тоа како да го играте демајкот на PSX на компјутер. Постојат измами за многу дополнителни игри достапни и во нашата област Список со команди на конзолата.