LEGO Star Wars Кодови за измамници на Skywalker Saga 2022 година

Сподели на:

Оваа игра долго време ја очекуваа љубителите на LEGO и Star Wars, и конечно е тука. Можете да ги посетите сите девет филмови на Сага во исто време со оваа игра.

Ако сте ја купиле оваа игра и ја барате Кодови за измами на LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, не барај понатаму. Овие шифри ќе отклучат егзотични бродови и бонус ликови како Дарт Вејдер, Чубака и C-3PO.

Исто така прочитајте

Сите шифри за римејк на куќата на мртвите

Сите сосема нови суштества на ловецот на чудовишта: Подемот на сонцето

Најдобри фудбалски игри на Switch и мобилен телефон

Chrono Legacy кодови за да добиете бесплатни работи како ставки во играта и валута.

Промо кодови за симулатор за уништување на аниме мај 2022 година

LEGO Star Wars Кодови за мамење на сагата Skywalker

Еве ги измамите што може да се користат:

 1. ARVALA7 - Го отклучува The Razor Crest
 2. TIPYIPS - Го отклучува DO (специјално за одмор)
 3. GR2VBXF - Го отклучува Ratts Tyerell
 4. 3FCPPVX - Го отклучува Grand Moff Tarkin
 5. WBFE4GO - Го отклучува Nute Gunray
 6. XV4WND9 - Го отклучува адмиралот Холдо
 7. OKV7TLR – Го отклучува Денгарот
 8. SHUTTLE - Го отклучува отпорот I-TS Transport
 9. SIDIOUS – Го отклучува царот
 10. WOOKIEE - Ја отклучува Chewbacca (специјален за одмор)
 11. LIFEDAY - Го отклучува Gonk Droid (специјален за одмор)
 12. C3PHOHO - Го отклучува C-3PO (Специјално за одмор)
 13. WROSHYR – Го отклучува Дарт Вејдер
 14. Z55T8CQ – Го отклучува Poggle the Lesser
 15. КОРДОКУ – Го отклучува По (Празник специјален)

Како може да се овозможат и користат измамите?

Во оваа игра, постојат два начини да се користат шифри за измами:

 • Отворете го вашиот холопроектор,
 • Одете до менито Extras и изберете ја опцијата Enter Code на горниот дел.
 • Потоа, внесете ги претходно дадените шифри.
 • Наизменично, можете да ја паузирате играта и да ја изберете иконата key+ на дното на екранот. Ова ќе ве доведе до областа каде што можете да ги внесете вашите кодови.

Во моментов нема достапни други LEGO Star Wars The Skywalker Saga кодови за измами. Додека играчите откриваат дополнителни кодови, ние ќе ги додадеме на оваа листа. Бидете сигурни да се вратите наскоро.