ПОСЛЕДНО ЗАСИЛНИШТЕ S1 HERO ONE TECH TRAVELER HERO

Херои за преживување на последното засолниште: фрагменти од херој, ниво нагоре, вештина

Ајде да го разгледаме нашиот детален водич за хероите за опстанок на последното засолниште и да научиме како да го искористите максимумот од уникатните способности, квалитети и вештини на вашите херои.

Ќе се нурнеме со глава во делот за херои и ќе ја апсорбираме секоја нијанса. За да ви помогнеме да го извлечете максимумот од хероите за преживување на последното засолниште, го вклучивме овој дел од совети и трикови. Освен тоа, ако ефективно ги користите способностите на хероите, ќе бидете наградени со бонуси кои го забрзуваат вашиот развој. Ајде, тогаш, и ќе почнеме да нуркаме.

Хероите за преживување на последното засолниште се портокалови, виолетови, сини и зелени

Постојат четири типа на херои во играта Last Shelter Survival: портокалови херои, виолетови херои, сини херои и зелени херои. Поради нивните 8 различни способности, портокаловите херои се најголеми во играта. Сепак, шансите да наидеме на еден („стапка на пад“) се исклучително мали. Овој тип на херој е исклучително скап за добивање.

 • Има шест различни способности на располагање на Purple Heroes.
 • Четирите способности на сините херои
 • Сите зелени херои се опремени со три различни способности.
 • Портокал херој, поседува осум способности.

Добијте поени за искуство со истражување

 • Ако останат помалку од шест минути, студијата мора веднаш да се заврши.
 • Го зголемува времето на истрага за 7%
 • Помага да се намалат трошоците за истражување
 • Ја намалува цената на научните истражувања.
 • Исто како и четвртиот
 • Ги забрзува истрагите за 13%
 • Ја намалува цената за 5% на медалот за храброст пред опасноста заработена со студирање.

Спротивно на тоа, зелените херои можат да се потпрат само на три способности. Како резултат на тоа, не треба да очекувате толку голема помош од нив како од портокаловите херои. Ајде да го разложиме ова на делови што можат да се управуваат и да почнеме да учиме. За повеќе информации, проверете ги кодовите за активирање на преживување за последното засолниште.

Два методи за добивање на хероите

За да добиете херои во Last Shelter Survival, можете или да користите билети или да соберете фрагменти од херој.

 • Изберете „Регрутирај“ од менито во салата за херои.
 • Таму, можете да ги откупите вашите билети за хероите што ги барате.
 • Обезбеден е секојдневен, бесплатен влез.
 • Ако сè уште сте гладни за повеќе, ви предлагаме да ја завршите дневната мисија и да го отворате осмиот сандак секој ден.
 • Како бонус, осмиот сандак што ќе го отворите ќе содржи билет за највисоко регрутирање.
 • За да ги преземете градите, одете во делот Дневни задачи од главното мени (се наоѓа во долниот лев агол) и допрете ја опцијата за пребарување.
 • Потребни ви се 500 поени за активност за да го откупите. Y
 • Можете да го видите вашиот моментален вкупен број на поени на истата страница (дневни задолженија), во горниот лев агол.
 • За да ја зголемите вашата заработка, само завршете ги дневните мисии.

Херојски токени, фрагменти и многу повеќе

Собирањето фрагменти од херој е уште еден метод за стекнување херои во играта Last Shelter Survival.

 • Користењето токени за херој и купувањето фрагменти од херој се двата методи кои ви се достапни.
 • Или учествувајте во некоја од активностите.
 • Операцијата за чистење област е една таква прилика.
 • Тоа е настан за бодување, затоа убивањето зомби е задолжително.
 • Можете да ги замените овие поени за различни награди, вклучувајќи фрагменти од херој, билети за регрутирање, медали за мудрост, поени за искуство за вашите херои и многу повеќе.

Користење на жетоните за херој

 • Стекнувањето херојски токени е дневна предизвик цел.
 • Предизвиците може да се најдат со одење на десната страна на главниот екран и допирање на опцијата за настан, а потоа избирање „дневен предизвик“ (т.е. користете забрзувања во зградата, истражувајте, користете медал за мудрост и друго).
 • Завршете ги задачите за да стекнете искуство и поени.
 • Штом мерачот ќе стигне до градите, ја заработивте наградата.
 • Земете ги вашите раце на третиот ковчег за неколку бесплатни херојски токени.

Жетони: како да ги користам?

Продавницата за токени се наоѓа во салата за херои и е средство со кое може да се купат фрагменти од херој со користење на споменатите токени. За да пристапите до одреден херој, прво мора да соберете доволно од нивните фрагменти. Силно се препорачува да се фокусирате на портокаловите херои, бидејќи тие ретко се испуштаат.

Запознајте го вашиот херој

Откако ќе се добие херојот, можеме да ја испитаме неговата класа и способности.

 • Кликнете на „Херои“ на главното мени.
 • Сите ваши собрани херои ќе бидат наведени таму.
 • Хероите кои се вклучуваат во борба може да се најдат во категоријата „борба“.
 • Одете до јазичето означено со „Развој“ за да ги видите достапните херои од тој тип.

Кои се точно специјализациите на херојот?

 • Хероите кои се специјализирани за борба се предност во борбата.
 • А хероите фокусирани на развој се голема помош низ градот.
 • Хероите мора да се искористат во согласност со нивните индивидуални способности.
 • Таму, на пример, може да биде стациониран херој кој може да го зголеми земјоделското производство.
 • Неопходно е да се запознаете со уникатните способности на секој херој.
 • Изберете херој од списокот на достапни херои.
 • Следниот чекор е да ја изберете иконата за вештина.
 • Играта ќе ја покаже најдобрата употреба на тој херој на следниот екран, веднаш до Потребно за активирање.
 • Хероите од типот на развој обично се објавуваат на фарми, нафтени полиња, болници и други фабрики. И испратете ги хероите со борбен дух во првите редови.

Кои се најголемите херои во играта за преживување на последното засолниште?

Поради нивната разновидност, портокаловите херои се без конкуренција. Сепак, поради реткоста на нивните мрестови, предлагаме да вложите напори за да ги конструирате или да им дадете приоритет на хероите од виолетовите и сините бои. Конечно, најдобриот начин да ги искористите Last Shelter Survival Heroes е да ги испратите таму каде што ќе направат најмногу добро. Ф

Тоа го завршува нашето покривање на Heroes за опстанок на последното засолниште. Ако сте заглавени каде да одите од тука, проверете ја нашата страница за некои совети.