Како да заработите пари од социјалните медиуми како Facebook Twitter Youtube

Сподели на:

Во моментов има отворени работни места кои би можеле да бидат најлесните пари што некогаш сте ги заработиле доколку знаете како да ги користите платформите за социјални медиуми како Twitter, Facebook и YouTube.


Наслов на работа: Земете плата за ажурирање на сметките на социјалните медиуми на компанијата, како што се Facebook, Twitter, YouTube и Instagram.

Опис на работно место: Потребни се луѓе од сите сфери на животот за да помогнат во промовирањето на онлајн бизнисите преку социјалните медиуми користејќи ги нивните мобилни уреди (и Android и IOS). Ова е почетна позиција, затоа не е потребно искуство со рекламирање на социјалните мрежи.

Плати: Стапката на плата е 35 долари на час, или 175 долари на ден.

Потребно: За да ја постигнете вашата цел, ќе ви требаат следниве три ставки:

  • Компјутер, паметен телефон или таблет што може да се поврзе на интернет (Android или IOS)
  • Пристап до Интернет За да ги промовираме овие бизниси на социјалните медиуми, имаме
  • Пет часа на ден.

Потребно искуство: Дали некогаш сте објавиле нешто на Твитер или Фејсбук? Ако е така, веќе имате предуслов работно искуство за да започнете со оваа позиција. На повеќето од овие компании им требаат редовни корисници на социјалните мрежи, а не експерти за рекламирање на социјалните мрежи. Покрај тоа, тие обезбедуваат сеопфатна обука за сите релевантни теми, што значи дека можете да започнете да ги заработувате првите 35 долари на час што е можно поскоро.

Овие позиции имаат висока стапка на обрт поради големата побарувачка за нови вработувања.

За кого е ова наменето?


Секој во потрага по работа од дома
Успешни онлајн претприемачи

Добрите лошите страни


Достапно за почетниците

Едноставни активности како што се одговарање на коментари, објавување на социјалните мрежи и стекнување нови следбеници се примери.

Платете за да научите како да најдете работа преку Интернет

Тие ги учат хонорарците како да најдат класифицирани работни места на Интернет и на сопствената платформа.

стан Детали


Име на апликација

категорија

Платформа

Цена

Гарантира

Официјална веб-страница

Плаќање работни места во социјалните мрежи

Хонорарни работни места

Ветувањето за паричен неочекуван приход преку социјалните мрежи е дадено.

Гарантирано враќање на парите од 30 дена

payingsocialmediajobs.com

Оценка и заклучок


Оценка за плаќање работни места во социјалните мрежи
Леснотија на користење
Квалитет
Цена
поддршка

Зошто не можеме да предложиме да плаќаме работни места во социјалните мрежи


Платете такса за да научите како да откривате онлајн работни места.

Тие објаснуваат како да се лоцираат хонорарните класифицирани работни места на Интернет.