1662903747 како да го завршите фаталниот моден предизвик во битлајфот

Како да го завршите предизвикот Фатален Fashionista во BitLife

BitLife ви дава нов предизвик секоја недела, со конкретни чекори што треба да ги преземете. Мобилните гејмери ​​кои ќе го завршат предизвикот ќе добијат посебна награда за нивната напорна работа. Предизвикот Social Butterfly минатата недела беше прилично интересен. Тој беше многу забавен. Ова е малку понормално, но сепак е прилично чудно за животен симулатор. Има многу работи што треба да ги направите за да го завршите ова.

Како да го завршите предизвикот Фатален Fashionista во BitLife

Еве ги чекорите што треба да ги преземете за да го завршите предизвикот BitLife:

  • Првиот чекор е да се направи аватар на жена. Обично, ќе треба да направите лик повеќе од еднаш додека не стигнете до вистинскиот град, а тоа е Рим.
  • Оттука, треба да работите на наоѓање на вистинската работа. Штом знаете што да правите, лесно е да станете моден дизајнер. Идејата е да се запишеш на факултет и да дипломираш графички дизајн или нешто друго поврзано со уметност за да добиеш добра работа. Најдобар начин да го направите ова е да бидете сигурни дека вашата вештина Smarts е висока, што ќе ви помогне добро да се справите. Сега кога ја имате дипломата, време е да барате работа.
  • Погледни под табулаторот „Окупација“. да ја најде работата за моден дизајнер помладиот. Ако работата не се појави, или стареете или ресетирајте ја апликацијата за да добиете нова листа. Тоа ќе ви ја добие работата што ја сакате на долг рок. Со новиот предизвик оваа недела, треба да работите на унапредување во улогата што навистина ја сакате.
  • Најдете партнер додека поминувате низ овој процес. Преку табот Врски, можете да најдете љубов. Проверете различни начини на излегување додека не најдете некој што сака да се омажи за вас. Досадно е да мора да го правите ова, но треба да го правите додека се обидувате да се унапредите. Омажи се, а потоа работи напорно на својата работа. Кога ќе ја добиете работата, време е да убиете.
  • Треба да убиете најмалку тројца од вашите нови соработници. Ова значи дека треба да го изберете вистинскиот избор. Можете или да кликнете на нивните имиња во списокот со работни места и да изберете да ги убиете веднаш, или можете да направите нешто друго. Најлесен начин да го направите тоа е да заштедите многу пари и да ангажирате платен убиец. Побарајте ја опцијата Hitman под насловот Crime за да ја пронајдете опцијата. Од таму, можете да го користите паѓачкото мени за да ја изберете целта што ја сакате. Погрижете се да ја запомните вашата листа на соработници за да можете да го најдете вистинскиот.
  • Последното убиство што треба да го направите е лесно: само отрујте го вашиот сопружник. Оваа опција е под табулаторот Crime и кога ќе изберете Убиство, ќе биде во паѓачкото мени. Откако ќе го пронајдете вашиот сопружник, убијте го.
  • Мора да имате прилично среќа за да можете да ја поткупите полицијата и да избегнете апсење. Кога ќе налетате на полицијата, можете да се обидете да ја поткупите додека тие се обидуваат да ве уапсат. Ако имате среќа, можеби нема да треба да платите за она што сте го направиле погрешно. Ако немате God Mode, обидете се со ресетирање. Ако одите во затвор, можеби ќе треба да го направите предизвикот одново. Ако ве фатат, побрзо е да започнете одново отколку да се обидете да излезете од затвор и да си ја вратите старата работа.

Така, на тој начин го завршувате предизвикот BitLife Fatal Fashionista.