Како да ѕиркате некого на Фејсбук

Како да проверам кој го гледал мојот профил на Фејсбук?

Кога се самопромовирам, никогаш не заборавам да го проверам мојот профил на Фејсбук за да видам колку луѓе ги лајкуваат, коментираат и споделуваат моите написи.
Нема сомнеж дека чувствувам чувство на задоволство. Сепак, имам прашање: Како да проверам кој го гледал мојот профил на Фејсбук? Верувам дека открив одговор.

Интернетот е Пандорината кутија, а ние мора да ги знаеме и неговите недостатоци. Одредени поединци добиваат воајерско задоволство од гледањето на фотографиите и интимните животи на другите. Кога ќе станете свесни дека некој го прелистува вашиот профил кој не е пријател, мора да преземете итна акција.

Фејсбук недвосмислено наведува дека не можете да следите кој го гледа вашиот профил. Дополнително, оваа способност не може да биде понудена од програми од трети страни. Нашиот љубопитен ум постојано е во потрага за да види дали нашите пријатели и непријатели се заинтересирани да го испитаат нашиот профил. За да ви помогнеме да одредите кој го гледал вашиот профил на Фејсбук, откривме решение. Тоа е доволна дискусија; да продолжиме.

Во моментов, достапни се само 2 опции.

Како да проверам кој го гледал мојот профил на Фејсбук користејќи изворен код?

 • Вашиот прелистувач треба да го отвори Facebook.com и ќе треба да се најавите користејќи го вашето најавување и лозинка.
 • Кликнете на вашето име во левиот агол за да го видите вашиот профил.
 • Откако таму, кликнете со десното копче на страницата Профил.
 • Појавното мени Види извор на страница може да се отвори со кликнување на него. На Mac, кликнете со десното копче на празен простор и изберете Прикажи извор на страница.
 • Изворниот код за оваа страница е густ со HTML содржина. За да ја лоцирате оваа ставка, притиснете CTRL + F. Напишете Command () + F на Mac.
 • Сега, копирајте го и залепете го следниов код: „Initialchatfriendslist“ во лентата за пребарување.
 • Ќе ви биде претставена бесконечна количина на наредени броеви. Профилите на вашите пријатели на Facebook кои биле редовно посетувани и прегледани може да се најдат овде.
 • Испитајте го вашиот профил на Фејсбук за користење на ИД на профилот
 • Копирајте го бројот и залепете го со URL-то www.facebook.com/10000xxxxxxX. Ве молиме имајте на ум дека мора да сте најавени на Facebook. На Mac, наместо -2 што следи по секој ID на профилот, внесете го ID на профил веднаш до врската на Facebook.
 • Со користење на копчето Enter, можете да видите кој редовно го гледа вашиот профил на Facebook.
 • Ќе најдете многу кодови за извршување на дејството на кое штотуку сте сведок во Изворот на страницата.

Како да проверам кој го гледал мојот профил на Фејсбук користејќи изворен код со помош на екстензијата на хром Flatbook?

Можете исто така да користите екстензија на Chrome ако не ве интересира методот на изворниот код. Имајте на ум дека овој метод работи само со прелистувачот Google Chrome.

 • Инсталирајте го Продолжување Flatbook.
 • Кликнете на опцијата Додај во Хром.
 • Наставката на прелистувачот ќе биде инсталирана.

Како да проверам кој го гледал мојот профил на Фејсбук

 • Најавете се на вашата сметка на Facebook и изберете екстензија Flatbook.
 • Изберете ја опцијата Посетителите на профилот.
 • Можете да најдете листа на 20 најнови посетители на вашиот профил.

Прочитај повеќе| Еве зошто Alt+F2 е најдобрата кратенка на тастатура за Linux

Оставете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена