како да го завршите фаталниот предизвик на модата во битлифот

Како да станете моден дизајнер на BitLife

Можете да правите многу различни работи во вашите сопствени дигитални животи со BitLife. Овој процес понекогаш може да стане прилично луд. И оваа недела, лудиот предизвик е да станете смртоносна мода.

Ова ќе бара многу работа, а еден од чекорите е некако чуден. Треба да работите како моден дизајнер. Еве што треба да направите во BitLife за да станете моден дизајнер.

Како да станете моден дизајнер на BitLife

  1. За да станете моден дизајнер, првото нешто што треба да направите е да направите лик со високи паметни способности. Ова е важно ако сакате да ја добиете дипломата што ја сакате и добра работа. За овој степен, не ви требаат максимални Smarts, но мерачот треба да биде прилично висок. Ќе мора да продолжите да создавате ликови додека не ја добиете посакуваната статистика. Може да го добиете и додатокот God Mode и рачно да го направите ликот. Откако ќе го добиете женскиот лик, треба да се фокусирате на образование.
  2. Можете или сами да платите за колеџ или да ги натерате вашите родители да платат за тоа. Може да се обидете и да добиете некаква стипендија. Кога ќе стигнете на колеџ, треба да одлучите што сакате да студирате. Треба да одите на колеџ и да изберете графички дизајн како специјалност. Можете исто така да пробате сè што има врска со уметноста. Тоа исто така треба да функционира.
  3. Погледни во табулаторот „Занимање“ за да ја најдеш работата помладиот моден дизајнер. Ако работата не се појави, или стареете или ресетирајте ја апликацијата за да добиете нова листа. Тоа ќе ви ја добие работата што ја сакате на долг рок. Со новиот предизвик оваа недела, треба да работите на унапредување во улогата што навистина ја сакате.
  4. Прво, аплицирајте за работата. Откако ќе го добиете, работете напорно секоја година за да ја добиете таа промоција. За да станете моден дизајнер Сениор, треба да работите на терен неколку години. Погрижете се да го користите табулаторот „Работни места“, кликнете на вашата работа и потоа кликнете на копчето „Работете понапорно“. Ова ќе ви помогне да ја добиете таа работа на повисоко ниво.