Хилари Даф гола!
„Горда“ на своето тело по третото дете, ѕвездата од How I Met Your Father стана ГОЛА и ја покажа колекцијата на тетоважи

Сподели на:

Една година по раѓањето на третото дете, Хилари Даф се појави на насловната страница на Здравјето на жените за неговото издание мај/јуни.

Очигледно беше дека „таму имаше шминкер кој ми дава сјај по целото тело“ додека 34-годишната ѕвезда „Како го запознав твојот татко“ гордо ја покажуваше својата издигната фигура во салата, како што им посочи на читателите.

„Горда сум на моето тело“, вели таа. Во интервју за магазинот, таа рече: „Горда сум што ми роди три деца“.

Покривка за здравје на жените
Кредити Здравје на жените

Што ја натерало да се чувствува подобро за себе откако се борела со анорексија како тинејџерка? „Можеби откако ја роди Бенкс [нејзината ќерка]“.

„Не знаев ни дали ќе можам да имам уште едно дете [по разводот]“, продолжи таа. "Значи, да се биде мајка уште еднаш, можеби?" Кога сфатив дека сум моќен, вешт и паметен, тоа беше калеидоскоп на емоции и чувства. „Ментални работи“.

По едногодишна битка со нарушување во исхраната на 17-годишна возраст, Даф признава дека е тешко да се справите со притисокот да се биде „слаб“ како актерка.

34-годишната ѕвезда „How I Met Your Father“ јасно им стави до знаење на своите обожаватели дека „таму беше шминкер кој ми светка низ целото тело“, а таа стоеше „во најатрактивната положба“.

Кредити Здравје на жените

Таа ја опиша својата борба со анорексијата и булимијата како „ужасна“ и како тоа ја одведе до установа за лекување на нарушувањата.

Подготовката за нејзиното снимање „Женско здравје“ вклучува четири дена во неделата кардио експлозии, скокање и повеќе со Доминик Лидер во нејзината гаража.

Неверојатните фотографии на фотографката Даниела Миденџ го доловуваат Даф како изгледа силно и самоуверено додека ја покажува својата неверојатна форма.

Поранешната ѕвезда на каналот Дизни не само што се соблече и застана на страна за да ја покаже својата задница, туку легна и во кадата носејќи ништо освен пар бели очила за сонце.

Нејзината обемна колекција на тетоважи беше на целосен преглед, вклучувајќи ги француските зборови „Ma Petite Amie“, што во превод значи „мојата девојка“, на десната страна од нејзиниот ребра.

Извор: Сите слики се добиени од Здравјето на жените