Google Photos: Новата функција ја пополнува празнината.

Сподели на:

Google Photos е една од најдобрите онлајн услуги за луѓе кои постојано снимаат фотографии и видеа со своите паметни телефони.

Комбинира складирање базирано на облак со организација на слики и видео напојувани со вештачка интелигенција.
Тоа е задолжително за мобилните фотографи со овие карактеристики.

Во Google IO денес беше лансирана нова функција за Google Photos со помош на која можете да креирате филмски живописни моменти користејќи машинско учење. Обично правиме повеќе слики за да добиеме совршени слики. Google Photo ќе ги користи овие повеќекратни снимки веќе направени за да создаде подвижна слика.

Ќе биде забавно да се гледаат такви подвижни слики генерирани автоматски.

Прочитај повеќе| Заклучена папка „Фотографии на Google“.

Оставете коментар