g435 херој

Искусете ја возбудата на играњето со Logitech G435

Слушалките за безжични игри на Logitech претходно чинеле повеќе од 100 долари, но најновиот модел нуди поповолна цена без да изгуби премногу во однос на удобноста или можностите. G435 Lightspeed на Logitech (кој е достапен во три бои и чини 80 долари) нуди безжично поврзување со компјутер или конзола PlayStation (преку USB) и мобилни уреди (преку Bluetooth), со латентност во милисекунди. Слушалките се достапни за однапред нарачка на веб-страницата на Logitech, а лансирањето е закажано за септември 2021 година.

Се одликува со живописни бои, вентилирана мрежа и пластика од двете страни. Разликите се и естетски и практични. G435 Lightspeed бил наменет за помлада генерација, како што тврди Logitech, бидејќи е направен за помали глави. Иако е доволно голем за да ја смести мојата огромна глава без напор. Можете да ги направите ушните чашки подолги или пократки во зависност од тоа дали имате голема или мала глава.

На левото уво има копчиња и сите се на левата страна. На врвот, има копчето за вклучување, додека копчињата за јачина на звук се наоѓаат на дното на телефонот. Избор помеѓу 2.4 GHz или Bluetooth за вашата безжична опција.

Logitech G435
Кредити на слика: Логитек

Освен бум микрофонот, G435 Lightspeed изгледа слично на другите слушалки за игри на пазарот. Но, нема сомнеж дека нема микрофон. Наместо микрофонот да биде поставен веднаш пред вашите усни, како и другите слушалки за игри, слушалките на Logitech користат два микрофони кои формираат зрак вградени во левата слушалка за да произведуваат слични резултати. Добро го поддржа мојот говор и ја намали бучавата во заднина како мојот AC на прозорецот за време на мојата недела на тестирање.

Оваа тежина е 165 gm, што ги прави најлесните слушалки за игри што некогаш сум ги користел. Logitech се истакна во две прашања поврзани со вклопувањето: одржување на слушалките без тежина и стегање на ушите на минимум. Тие не ја направија лентата за глава гломазна, како што многу други се склони да го прават тоа, но наместо тоа, дизајнот има минимално полнење околу лентата за глава и само е покриена со крпа што дише. И покрај тоа, G435 има луксузно, совршено вклопување.

За G435, оваа конкретна шема на сина и розова боја е најхрабрата опција.

Logitech G435
Кредити на слика: Логитек

Со 80 долари, логично е да се запрашаме дали градежните материјали на G435 се добри. Покрај тоа, се чувствува добро направен, но сепак е на деликатна страна. Искрено, бев прилично импресиониран од квалитетот на звукот што Logitech го стави во G433, особено со оглед на опсегот на цени. Како резултат на тоа, мојата загриженост во врска со квалитетот на градбата веќе не ми беше важна.

Овој уред се полни преку USB-C и тврди дека работи до 18 часа по полнење. Вклучува и некои дополнителни функции. За да се замените помеѓу Bluetooth и USB, G435 бара од вас да го притиснете и задржете копчето за исклучување звук за да се префрлате помеѓу изворите.

Наоѓањето прифатливи слушалки за безжични игри што всушност вреди да се купат е многу полесно сега отколку порано. За гејмери ​​со буџет, микрофонот Cinder од 80 долари нуди конкурентна предност без да троши пари.

Прочитај повеќе | Најдобри страници за бесплатно преземање HD филмови на мобилен телефон во 2021 година

Оставете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена