Еве како ја поправате грешката на Instagram Reel Zero Views

Сподели на:

Во оваа статија ќе разговараме за тоа како да ја поправите грешката на Instagram Reel Zero Views. Во моментов, Instagram Reels е меѓу најпопуларните функции на популарната платформа за видео/фото. Како резултат на ова, онлајн влијателите на страницата за социјални медиуми во сопственост на Мета можат да привлечат повеќе гледачи. Дали постои начин да се реши проблемот со Инстаграм Reel Zero View? Ајде да видиме

Сепак, сè уште има некои проблеми со ролните на Инстаграм, кои навистина можат да изнервираат некои корисници. Грешката Reels Zero View на Инстаграм е една од нив.

Многу грешки и пропусти ги измачуваа Instagram Reels од неговото лансирање во август 2020 година, вклучувајќи ја и страшната „грешка со нула преглед“.

Решение за макари на Инстаграм со нула прегледи

Според зборовите, грешката со нулта преглед на Instagram Reels е една од најчестите Расеајте.

Веб-страниците за следење открија дека на 4 октомври 2021 година, главните сервиси за социјални медиуми како Фејсбук, Инстаграм и WhatsApp доживеале масовен прекин што можеби погодил десетици милиони корисници.

Исто така прочитајте: Како да се ослободам од мојата сметка на Инстаграм?

Многу корисници на Инстаграм погрешно веруваат дека нивните објави на Reels се недостапни бидејќи не гледаат број на прегледи. Ако го имате истиот проблем, еве неколку предлози:

  • Одјавувањето и повторното најавување на вашата сметка на Инстаграм е еден од најдобрите поправки. Оваа постапка ќе треба да ја повторите најмалку три пати.
  • Можете исто така да проверите дали вашата апликација Instagram е правилно ажурирана. Не е невообичаено луѓето да заборават да ги ажурираат своите апликации. Грешката со нула приказ ќе биде резултат на ова.

Покрај најчестите грешки на Инстаграм, има и голем број други проблеми

Покрај бубачката за нула преглед на Reels, MakeUseOf известува дека Инстаграм има голем број други проблеми. Грешката за автоматско одјавување е една од овие.

Кога тоа ќе се случи, корисниците се принудени да ја напуштат апликацијата, што ги тера да веруваат дека нивниот уред е компромитиран.

Експертите за безбедност, од друга страна, потврдија дека ова е само грешка. Сè што треба да направите сега е повторно да ги внесете вашето корисничко име и лозинка.

Друг проблем со Инстаграм е таканаречениот „пропуст на cupcake“, што резултира со известување за несакана cupcake.