Кодови за измамници за Star Wars: The Force Unleashed (прекинувач)

Сподели на:

Star Wars: The Force Unleashed е една од најозборуваните игри во универзумот на Star Wars од нејзиното деби во 2008 година. Нема да можете веднаш да пристапите до сите скриени оклопи и облека на ликовите, но постои опција за код во играта што можете да ја искористите за да добиете бесплатни работи.

Овде се наведени сите шифри за измами од „Војна на ѕвездите“ и измами за верзијата на „Нинтендо Свич“.

Исто така прочитајте

LEGO Star Wars Кодови за измамници на Skywalker Saga 2022 година

Сите шифри за римејк на куќата на мртвите

Сите сосема нови суштества на ловецот на чудовишта: Подемот на сонцето

Најдобри фудбалски игри на Switch и мобилен телефон

Chrono Legacy кодови за да добиете бесплатни работи како ставки во играта и валута.

Промо кодови за симулатор за уништување на аниме мај 2022 година

Кодови за измамници за Star Wars: The Force Unleashed (прекинувач)

За да ги отклучите сите измами во Star Wars: The Force Unleashed, користете ги следните кодови:

 • TYRANUS - Откупете го кодот за да ги отклучите сите сили на сила
 • YELLOWJCKT - Код за да ја добиете облеката на Јавин Лук
 • ДРЕКСЛРОШ. - Код за да добиете облека за Drexl Roosh
 • INTHEDARK – Код за добивање облека на Shadowtrooper
 • DANTOOINE – Код за добивање на свечени џедаи наметки
 • BENKENOBI - Код за да добиете облека за Obi Wan Kenobi
 • SHOCKTROOP - Код за да добиете облека за тешки војници
 • МАНДАЛОРЕ - Код за да се добие облека за генерал Рам Кота
 • ХОЛОКРОН - Код за да добиете сит облеки
 • STORMTROOP - Код за да се добие облека од морнарички командоси
 • SERENNO - Код за да добиете облека за Count Dooku
 • МАРАЈАД – Код за да добиете облека на Мара Џејд
 • GRANDMOFF - Код за да ги добиете сите облеки
 • HIDDENFEAR - Код за да добиете облека за Дарт Фобос
 • ХОЛОГРАМ - Код за да добиете облека за PROXY
 • ПАУАН – Код за да се добие облека за Дарт Десолус
 • SPEEDER - Код за да добиете 1,000,000 сили
 • Измамник - Код за да добиете облека од Ландо Калрис
 • ЗАБРАК - Код за да се добие облека за Дарт Мол
 • ПАЛПАТИН - Код за да ја добиете облеката на императорот Палпатин
 • WOOKIEE – Код за да ги добиете наметките на Кенто
 • MAVERICK - Код за да добиете облека за Qui Gon Jin
 • MARISBROOD - Код за да добиете облека за Maris Brood
 • TK421 – Код за да добиете класична облека на Stormtrooper
 • КОРИБАН - Код за да се добие Сит Сталкер оклоп
 • ТОГРУТА – Код за да добиете облека за Шаак Ти
 • JEDIMASTER - Код за да добиете облека на Мејс Винду
 • CHOSENONE - Код за да ја добиете облеката на Анакин Скајвокер
 • VERGENCE - Код за да се добие неограничена сила на сила
 • NOTIMO – Код за да добиете облека Chop'aa Notimo
 • SITHLORD - Код за да се добие облека за Дарт Вејдер
 • SECURA – Код за да добиете облека за Twi'lek
 • ЛЕГИЈА - Код за да ја добиете облеката на 501-та Легија
 • COUNTDOOKU - Код за да добиете комбинации на максимално ниво
 • ECLIPSE - Код за да добиете облека за Juno Eclipse
 • КОРТОЗА – Код за да се добие имунитет од оштетување
 • НЕРФХЕРДЕР – Код за да добиете костим за Хан Соло
 • T16 WOMPRAT – Код за да се добие облека за Лук Скајвокер
 • ACOLYTE – Код за да добиете облека на Asajj Ventress
 • KLEEF - Код за да добиете облека за Kleef
 • КАТАРН – Код за да се добие максимално ниво на сили
 • СВЕТЛИНСКА САБЕР - Код за да се добие дополнителна штета светлосна сабја
 • ISATWAP – Код за да добиете облека на Admiral Ackbar
 • AAYLA - Код за да добиете облека за Aayla Secura

Како да го откупите кодот за измамници на Star Wars: The Force Unleashed Cheats?

 • Започнете ја играта
 • Завршете ја почетната мисија.
 • Бродот Rogue Shadow е ваш.
 • Отворете го менито „Extras“ во бродот.
 • Потоа, изберете „Кодови за измамници“.
 • Ќе ја видите тастатурата Nintendo Switch сега кога ќе го притиснете копчето „R“.
 • Внесете измами дадени претходно во оваа статија
 • Притиснете OK

Нашите измамници за Star Wars: The Force Unleashed на Nintendo Switch покриваат сè што треба да знаете. Во „Водичите за видео игри“, имаме еден тон измами, прегледи и други корисни информации за многу популарни игри. Можете исто така да го побарате името на играта што ја играте на Gamer Tweak за да видите дали имаме напис со најактуелните достапни информации. Затоа, повелете и почнете да истражувате сега!