Домина беше отстранета од Steam

Играта за управување со гладијатори Domina повеќе не е достапна на Steam. Инвеститорот го претвори сопствениот форум во токсична канализација и со месеци вика и лута, што изгледа како катализатор за забраната. Тоа…

Прочитај повеќе

Совет и одговор на денешниот Wordle #337

збор

Вордл го зафати светот, па дури и ако не сте ја играле секојдневната игра, несомнено сте ги виделе илузивните квадрати низ социјалните мрежи. Пред да го откриеме решението, ќе дадеме неколку совети. Доколку ве интересира само…

Прочитај повеќе

Совет и одговор на денешниот Wordle #336

збор

Вордл го зафати светот, па дури и ако не сте ја играле секојдневната игра, несомнено сте ги виделе илузивните квадрати низ социјалните мрежи. Пред да го откриеме решението, ќе дадеме неколку совети. Доколку ве интересира само…

Прочитај повеќе

Совет и одговор на денешниот Wordle #335

збор

Вордл го зафати светот, па дури и ако не сте ја играле секојдневната игра, несомнено сте ги виделе илузивните квадрати низ социјалните мрежи. Пред да го откриеме решението, ќе дадеме неколку совети. Доколку ве интересира само…

Прочитај повеќе

Совет и одговор на денешниот Wordle #334

збор

Вордл го зафати светот, па дури и ако не сте ја играле секојдневната игра, несомнено сте ги виделе илузивните квадрати низ социјалните мрежи. Пред да го откриеме решението, ќе дадеме неколку совети. Доколку ве интересира само…

Прочитај повеќе

Совет и одговор на денешниот Wordle #333

збор

Вордл го зафати светот, па дури и ако не сте ја играле секојдневната игра, несомнено сте ги виделе илузивните квадрати низ социјалните мрежи. Пред да го откриеме решението, ќе дадеме неколку совети. Доколку ве интересира само…

Прочитај повеќе

Совет и одговор на денешниот Wordle #332

збор

Вордл го зафати светот, па дури и ако не сте ја играле секојдневната игра, несомнено сте ги виделе илузивните квадрати низ социјалните мрежи. Пред да го откриеме решението, ќе дадеме неколку совети. Доколку ве интересира само…

Прочитај повеќе

Совет и одговор на денешниот Wordle #331

збор

Вордл го зафати светот, па дури и ако не сте ја играле секојдневната игра, несомнено сте ги виделе илузивните квадрати низ социјалните мрежи. Пред да го откриеме решението, ќе дадеме неколку совети. Доколку ве интересира само…

Прочитај повеќе

Како да го користите Amazon Echo за да слушате објави на Apple

Amazon Echo може да биде центар на сета забава во вашиот дом. Ова вклучува слушање подкасти, музика или што било друго што репродуцира звук на вашиот Fire TV.

Следното ажурирање Halo Infinite ќе го врати пиштолот на резервоарот

Производителот на Halo Infinite, 343 Industries, рече дека „тенк пиштолот“ на играта ќе биде повторно додаден во кампањата во претстојното ажурирање. Тенк пиштолот е популарно оружје меѓу брзите тркачи бидејќи е како пренослива верзија на…

Прочитај повеќе