Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro би можеле да бидат опремени со двојна и тројна задна камера, соодветно.

Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro би можеле да бидат опремени со двојна и тројна задна камера, соодветно.

Се очекува Google да го претстави Pixel 6, кој беше предмет на неколку протекувања. Најновата фрла светлина врз идната конфигурација на уредот и очекуваниот придружник за лансирање.

Истражувач ја открива безбедносната ранливост на AirTag во Find My Network

Истражувач ја открива безбедносната ранливост на AirTag во Find My Network

Според извештаите, истражувач за безбедност открил пропуст во мрежата Find My на Apple. Според Fabian Bräunlein, ранливоста може да се искористи за испраќање пораки до уредите во близина. Ранливоста беше откриена со помош на новиот уред за следење AirTag на Apple.

Функции на WhatsApp што може да ги изгубите ако одбиете да ја прифатите новата политика за приватност

Функции на WhatsApp што може да ги изгубите ако одбиете да ја прифатите новата политика за приватност

Новата политика за приватност на WhatsApp 2021 година предизвика дебата. Функции на WhatsApp што може да ги изгубите ако одбиете да ја прифатите новата политика за приватност

Apple AirTags 7 иновативни употреби

Apple AirTags 7 иновативни употреби

Во оваа статија ќе разговараме за иновативните употреби на Apple AirTags 7. Без разлика дали сте блиску или далеку, тракерите со Bluetooth може да ви помогнат да пронајдете изгубени предмети или погрешно поставени предмети. Можете дури и да ги користите Apple AirTags за да ги најдете блиските AirTag со помош на iPhone со одење и излегување од екранот.

Како да испратите Испрати пари до избрани земји користејќи Google Pay

Како да испратите Испрати пари до избрани земји користејќи Google Pay

Како да испраќате пари до земји што користат Google Pay е опфатено во оваа статија. Денес, Google ја овозможи можноста за испраќање трансфери на пари помеѓу сметките на Google во Google Pay.

Функцијата „Heads Up“ на Google за да ги предупреди корисниците да не ги користат нивните телефони при одење

Функцијата „Heads Up“ на Google за да ги предупреди корисниците да не ги користат нивните телефони при одење

Се чини дека еден корисник на Твитер ја презеде екстензијата за нивниот Pixel 4A. Рамката Digital Wellbeing ќе има функција Heads Up која ќе ги предупредува пешаците да не гледаат во нивните паметни телефони.

Како да спречите вашиот iPhone да се вклучува сам

Како да спречите вашиот iPhone да се вклучува сам

Во оваа статија ќе ви кажеме Како да го спречите вашиот iPhone да се вклучува сам. iPhone доаѓа со функција „Допрете за да се разбудите“ каде што ако двапати го допрете екранот се буди.

Мора да има апликации за Android

Мора да има апликации за Android

Во оваа статија ќе разговараме за некои од апликациите што мора да имате Android. Без разлика дали неодамна сте мигрирале на Android или сте ентузијаст за Android, ќе разгледаме некои одлични апликации за Android за да започнете.

Топ 10 најдобри фудбалски игри Андроид 2021 година

Фудбалот е една од најанергичните игри на планетата денес. Поединците сакаат да играат фудбалски натпревари и на нивните гаџети со Android. Во оваа статија, ќе разговараме за топ 10 најдобри фудбалски игри за Android.

10 најдобри апликации за криење апликации и медиуми (Android / iPhone) 2021 година

10 најдобри апликации за криење апликации и медиуми (Android / iPhone) 2021 година

Криењето и заштитата на чувствителните информации е најважно, затоа ќе разговараме за Најдобрите апликации за криење апликации (Android / iPhone) 2021 година. Кражбата на лични информации, исто така, стана многу честа појава овие денови. Ова е лесно злосторство за извршување.