Мобилните телефони

Овде можете да најдете висококвалитетни ресурси за најдобрите апликации за iPhone/Android за користење, упатства и водичи за користење на iPhone/Android на најпродуктивен начин.

Функции на WhatsApp што може да ги изгубите ако одбиете да ја прифатите новата политика за приватност

Функции на WhatsApp што може да ги изгубите ако одбиете да ја прифатите новата политика за приватност

Новата политика за приватност на WhatsApp 2021 година предизвика дебата. Функции на WhatsApp што може да ги изгубите ако одбиете да ја прифатите новата политика за приватност

Истражувач ја открива безбедносната ранливост на AirTag во Find My Network

Истражувач ја открива безбедносната ранливост на AirTag во Find My Network

Според извештаите, истражувач за безбедност открил пропуст во мрежата Find My на Apple. Според Fabian Bräunlein, ранливоста може да се искористи за испраќање пораки до уредите во близина. Ранливоста беше откриена со помош на новиот уред за следење AirTag на Apple.

Телефони со режач: зошто и кога да ги користите

Телефони со режач: зошто и кога да ги користите

Телефоните со горилници и SIM-карактеристиките се поими поврзани со приватноста и безбедноста и тие ви даваат начин да ги задржите вашите комуникации и активности приватни. Проблемот е што тие често се расипуваат. Овој блог ќе ги разгледа различните…

Прочитај повеќе

фудбал 1406106 640 година

Топ 10 најдобри фудбалски игри Андроид 2021 година

Фудбалот е една од најанергичните игри на планетата денес. Поединците сакаат да играат фудбалски натпревари и на нивните гаџети со Android. Во оваа статија, ќе разговараме за топ 10 најдобри фудбалски игри за Android.

Ако прочитате една статија за 10 најдобри емулатори на Android, прочитајте ја оваа

Ако прочитате една статија за 10 најдобри емулатори на Android, прочитајте ја оваа

Најдоброто нешто за играње компјутерски игри е тоа што не треба да се грижите за прегревање или слаби батерии во вашиот телефон. Врвните емулатори на Android обезбедуваат најлесен начин за играње игри со Android на вашиот компјутер.

10 најдобри апликации за криење апликации и медиуми (Android / iPhone) 2021 година

10 најдобри апликации за криење апликации и медиуми (Android / iPhone) 2021 година

Криењето и заштитата на чувствителните информации е најважно, затоа ќе разговараме за Најдобрите апликации за криење апликации (Android / iPhone) 2021 година. Кражбата на лични информации, исто така, стана многу честа појава овие денови. Ова е лесно злосторство за извршување.