Потребно време за истражување на клучни зборови.

Потребно време за истражување на клучни зборови

Google го промени својот алгоритам за рангирање за да ги следи намерите на корисникот. Можете да прочитате детали на backlinko.com за истражувањето на Google засновано на намери за клучни зборови.