Како да заработите пари од социјалните медиуми како Facebook Twitter Youtube

Како да заработите пари од социјалните медиуми како Facebook Twitter Youtube

Во моментов има отворени работни места кои би можеле да бидат најлесните пари што некогаш сте ги заработиле доколку знаете како да ги користите платформите за социјални медиуми како Twitter, Facebook и YouTube. Дали се прашувате што се платени работни места во социјалните мрежи? Работа…

Прочитај повеќе

7 начини како да поправите дека Инстаграм Музиката не работи

поправете ја грешката на Instagram Reel Zero Views

Во изминатите неколку месеци, се повеќе луѓе открија дека понекогаш не можат да додадат музика на Инстаграм. Конкретно, музичката налепница во Инстаграм Stories не функционира како што мислат луѓето. Доколку се обидете да користите…

Прочитај повеќе

Како да направите слика од екранот на цела веб-страница на iPhone или iPad

iOS на Apple има вградена функција која ви овозможува да правите слики од екранот. Оваа функција исто така ви овозможува да снимате цела веб-страница на вашиот iPhone или iPad, која потоа можете да ја зачувате или споделите како PDF документ. Во оваа статија ние…

Прочитај повеќе

Како да играте Roblox на Nintendo Switch

Roblox е популарна онлајн платформа за игри која им овозможува на луѓето да прават свои игри што секој може да ги игра. Милиони луѓе играат огромен број игри на платформата, како што се Pet Simulator, Adopt Me!, Jailbreak и многу други. …

Прочитај повеќе

Како да овозможите темни режим на мобилна апликација или веб-локација Википедија

Википедија

Секој уред може да пристапи до Википедија во темниот режим. Ако често ја користите Википедија, белата позадина на страницата веројатно ви е изгорена во умот. Веб-страницата беше направена да изгледа едноставно намерно.

Zelle е безбедно да испраќа и прима пари од доверливи луѓе

Можете да испратите пари на некој што го познавате и имате доверба користејќи Zelle. Zelle се приклучи на услугите како PayPal и Venmo во 2017 година како лесен начин за испраќање и примање пари на вашиот телефон.

Дали имате проблеми со апликацијата Амазон? 7 начини за решавање проблеми

Проблеми со апликациите на Амазон

Со апликацијата Амазон, можете да купувате и прелистувате, да поставувате нарачки преку Интернет, да го проверите статусот на нарачката, па дури и да добиете попуст во продавниците во сопственост на Амазон како Whole Foods. Кога апликацијата прави толку многу работи, како Amazon, веројатно…

Прочитај повеќе

Како да ги зачувате насоките на „Карти на Google“ на вашиот телефон за да можете да ги користите офлајн додека возите

Како да користите Google Maps за мерење на растојанието

Користете „Карти на Google“ без интернет конекција со преземање на насоките. Кога сте во средината на никаде и немате пристап до интернет, „Карти на Google“ е спас. Ова може да се избегне со преземање мапи. Треба само да…

Прочитај повеќе

Како да ставите AirTag во изгубен режим

Мали AirTag во форма на паричка од Apple може да се прикачат на предмети како клучеви и паричници, така што овие додатоци може да се следат со помош на Bluetooth во апликацијата Find My. AirTags може да се следат со помош на картичката Items во Find My и…

Прочитај повеќе