игри

Средба

Кодовите за средба обезбедуваат бесплатни кристали, топчиња и други предмети

Ако сте обожавател на Super Smash Bros и сакате споредливо искуство на Roblox, Encounters е играта за вас. Во оваа возбудлива борбена арена со последна личност, можете да се придружите во секојдневен или во натпреварувачки режим додека се борите со непријателите. Со…

Прочитај повеќе

Релансирање на PUBG во Индија.

Релансирање на PUBG во Индија.

Крафтон, компанијата за мобилни игри која претходно ја разви мобилната игра PUBG, во четвртокот рече дека имаат намера да ја вратат во Индија под името „Battlegrounds Mobile India“ Во извештајот се вели дека новата игра ги користи боите на индиското знаме.

Кодови на симулатор за забава на roblox clicker

Кодови за симулатор за забава Roblox Clicker, септември 2022 година

Flame Creations направи нова игра наречена Roblox Clicker Party Simulator. Во оваа игра, многу ќе допирате и ќе кликнете на едно копче. Ова е прилично нормално, но потоа работите стануваат чудни. Оваа нова игра со кликер има многу…

Прочитај повеќе

како да го завршите крајниот предизвик за малтретирање во bitlife

Крајниот предизвик за силеџиите во Водичот BitLife

BitLife ви дава нов предизвик секоја недела, со конкретни чекори што треба да ги преземете. Мобилните гејмери ​​кои ќе го завршат предизвикот ќе добијат посебна награда за нивната напорна работа. Предизвикот Hunky Honeypot минатата недела беше прилично интересен. Тоа…

Прочитај повеќе