Способности и знаење: Apex Legends Mobile Fade

Ignacio Huaman, првиот од многуте Apex Legends Mobile-First Legends, Fade. Сè додека не се додаде во главната серија Apex Legends, Fade ќе биде достапен само во Apex Legends Mobile. Како и во главната игра за Legends, Fade има…

Прочитај повеќе

Бесплатни кредити со шифрите на воениот тајкун за мај 2022 година

Воени тајкунски кодови мај 2022 година

Дали сакате бесплатни кредити во воениот тајкун Роблокс? Во оваа статија даваме кодови за воени магнати за мај 2022 година за да добиете бесплатни кредити. Сега можете да ги користите најновите кодови на Roblox Military Tycoon во играта за да добиете…

Прочитај повеќе

Шифри за симулатор за миленичиња X (мај 2022 година): бесплатни дијаманти, засилувања за монети и джинджифилово

Симулатор за миленичиња X

Најдете ги сите шифри за откупување за шарената и забавна игра Roblox Pet Simulator X за да добиете бесплатни дијаманти, засилувања за монети и повеќе. Дојдовте на вистинското место ако ги барате најновите кодови за откупување за Pet Simulator…

Прочитај повеќе

Кодови на Roblox Project Ghoul (мај 2022 година) – Бесплатни вртења и засилување

Кодовите на Roblox Project Ghoul можат да ви помогнат побрзо да стекнете XP со тоа што ви даваат бесплатни вртења, засилувања и повеќе во играта. Во Project Ghoul, можете да изберете да бидете глупак што јаде луѓе или федерален криминален иследник чиј…

Прочитај повеќе

Список на нивоа на трки на Blox Fruits 2022 (најдобри трки)

Список на нивоа на трки на Blox Fruits 2022 година

Во Roblox, Blox Fruits е една од најиграните игри. Љубовта од базата на играчи и постојаните ажурирања ја одржуваа играта свежа и интересна. Играчите може да бидат збунети за тоа која од бројните трки во играта да изберат…

Прочитај повеќе

Список на Bloodborne PSX Demake измами и инструкции како да ги користите

Bloodborne PSX Demake Хитрини

Bloodborne PSX demake, игра направена од обожаватели произведена од LWMedia, има измами. Никогаш не можете премногу да се забавувате со демајк игрите, кои можат да бидат навистина интересни. Уште подобра е демајк-играта која овозможува користење на измамници во…

Прочитај повеќе

Список на нивоа за сите ликови во Raid: Shadow Legends Ranked

Raid: Shadow Legends се одликува со голема екипа на ликови што може да се играат. Може да биде тешко да се процени дали новиот член на тимот е навистина добар, па затоа ја составивме оваа листа на нивоа за да ви помогнеме. Од највисоките ешалони до…

Прочитај повеќе

Кодови за измамници за Star Wars: The Force Unleashed (прекинувач)

Star Wars: The Force Unleashed е една од најозборуваните игри во универзумот на Star Wars од нејзиното деби во 2008 година. Нема да можете веднаш да пристапите до сите скриени оклопи и облека на ликовите, но има…

Прочитај повеќе

LEGO Star Wars Кодови за измамници на Skywalker Saga 2022 година

Оваа игра долго време ја очекуваа љубителите на LEGO и Star Wars, и конечно е тука. Можете да ги посетите сите девет филмови на Сага во исто време со оваа игра. Доколку сте ја купиле оваа игра…

Прочитај повеќе

Сите шифри за римејк на куќата на мртвите

Иако зомбите што јадат мозок беа популаризирани во последниве години со хорор видео игрите како што е „Куќата на мртвите“, тие не беа секогаш главен елемент на поп културата. Можете ли да замислите зомби во 19 век? Не! Нивното оживување започна…

Прочитај повеќе