Список на нивоа на трки на Blox Fruits 2022 (најдобри трки)

Сподели на:

Во Roblox, Blox Fruits е една од најиграните игри. Љубовта од базата на играчи и постојаните ажурирања ја одржуваа играта свежа и интересна. Играчите може да бидат збунети од која од бројните трки во играта да изберат, секоја со свој уникатен сет на способности.

Освен ако не потрошите Robux, фрагменти или не завршите специјални задачи, тешко е да се преклопите и да ја добиете класата по ваш избор. Денес ќе ги разгледаме нашите Roblox Blox Fruits Race Tier Список и сите најдобри трки во рамките.

Список на нивоа на трки со овошје Roblox Blox 2022 година

За оваа листа, ние се потпираме исклучиво на нашите сопствени субјективни судови. Сепак, секој играч може да има омилена трка во играта. Затоа, ве молиме имајте на ум дека ова е само нашиот став за сите комбинации на трка и моќ. Следното е нашата листа на нивоа на трки на Roblox Blox Fruits, па погледнете наоколу!

  • С+ Ниво: трка со риби
  • С ниво: киборг трка
  • Ниво: Раса на духовити
  • Б Ниво: Трка на визон
  • Ц Ниво: Небесна трка
  • Д Ниво: Човечка раса

Рибна трка (најдобра во нашата листа на нивоа на овошни овошја Блокс)

Рибната трка обезбедува фантастични бенефиции за патување и заштита. Сега можете да го трансформирате вашиот лик во жесток резервоар со трансформацијата на Dragon откако ќе ја надградите v3. Тоа е супериорно во однос на Sky Race. Сепак, способноста на оваа трка да оди по море додека е во состојба на исцрпеност повеќе не е остварлива опција. Можете да добиете Sea Walk за различни трки на други начини. Поради тоа, во суштина е бесмислено. Нашиот настап против Fish Race, од друга страна, беше доста добар. Накратко, решивме да го ставиме на врвот на листата на нивоа.

Киборг трка

Оваа трка е идеална за долги битки поради силната одбрана и заштедата на енергија. Можете да поставите растојание помеѓу себе и вашите противници со Energy Core, а тој може да преживее комбинации, па дури и да предизвика поголема штета за време на нив. Сепак, од последното ажурирање во „Ажурирање 17 Дел 2“, играчите најдоа начини да ја скршат вашата заштита на Energy Core.

Раса на духовит

По визон, ова е втора најбрза трка во однос на брзината. Ова може да се користи само ноќе, иако добра комбинација со животната пијавица е Буда. Сепак, нема да има животна пијавица за мечеви! Бидејќи оваа трка бара многу работа, треба да барате други раси освен ако апсолутно мора да ја имате оваа.

Трка на визон

Многу играчи сметаат дека Минк е најдобар коментатор на YT и Reddit. Сепак, ние ги претпочитаме гореспоменатите трки пред Минк бидејќи тие подобро одговараат на нашиот стил на игра. Сепак, Минк останува најбрзата трка во играта во овој момент. Покрај тоа, нивниот Dashing е исклучително корисен во случај на лов на награди. Генерално, ова е одличен избор за првпат.

Скај трка

Поради нивната Skyjump способност, трката позната како „Skypians“ е одличен избор за Raids. Сепак, сè уште бара моќ. Повисоко ниво ќе и беше дадено на Скај Рејс доколку неговото затајување беше слично на она на Минк. Тоа е вештина која може да ни се најде во многу ситуации. Скај трката е супериорна во однос на луѓето, според мене.

Човечката раса

Тоа е најлошо во нашата листа на нивоа на овошја Blox. Со 80%, тоа е најбрзиот начин да се приклучите на играта. Нивната одбрана и брзина не се зајакнати со никакви посебни способности. И PVP и PVE не функционираат добро ако се обидувате да искористите посебна штета. Сепак, тие имаат свои предности. Ова е листа на нивоа, па мораме да им дадеме најниско рангирање бидејќи тие не се толку добри во играта како другите ликови од оваа листа. Тоа не е наменето да биде навреда за оние кои мислат дека оваа трка треба да биде повисоко на листата. Кога ја игравме играта, вака ни функционираше.

Заклучок

Сите најдобри трки во нашата листа на нивоа на трки Roblox Blox Fruits се опфатени во овој дел.

Исто така прочитајте

Список на промо кодови на Roblox мај 2022 година - бесплатни предмети и облека
Како да добиете бесплатен Robux во Roblox: 3 начини
Список со идентификатори на натписи на Roblox (април 2022 година): Идентификации на слики на Roblox