Сите шифри за римејк на куќата на мртвите

Сподели на:

Иако зомбите што јадат мозок беа популаризирани во последниве години со хорор видео игрите како што е „Куќата на мртвите“, тие не беа секогаш главен елемент на поп културата. Можете ли да замислите зомби во 19 век? Не! Нивното оживување започна во 1990-тите.

Сега е достапен римејкот на „Куќата на мртвите“ на Sega, а играчите се подготвени да се борат со орди на зомби. Играта е ремастерирана со ажурирана графика, но сепак го задржува своето класично ретро чувство. Ако сте ја играле оригиналната верзија, можеби сте користеле шифри за измами за да пристапите до одредени функции. Еве го нашиот водич за измамите на римејкот на House of the Dead.

Исто така прочитајте

Сите сосема нови суштества на ловецот на чудовишта: Подемот на сонцето

Најдобри фудбалски игри на Switch и мобилен телефон

Chrono Legacy кодови за да добиете бесплатни работи како ставки во играта и валута.

Промо кодови за симулатор за уништување на аниме мај 2022 година

Сите шифри за римејк на куќата на мртвите

 • Убиство со еден истрел: За да го овозможите овој измамник, притиснете Лево + Горе + Десно + Надолу + Б + Б.
 • Активира скриени знаци: Држете ги L и R додека се движите до менито за избор на знаци. Потоа, последователно притиснете ги копчињата нагоре, надолу, X, Y и Z.
 • Неограничена муниција: Притиснете L + R + L + R + B + B за да го активирате измамникот.
 • Приказ со високи резултати: Посетете го екранот Пауза за да влезете во измамникот. За да го активирате измамникот, држете L+R и допрете X три пати додека ги држите копчињата.
 • Ги активира сите оружја: Притиснете ги копчињата A + A + B + B + LB и RB.
 • Непобедлива: За да го активирате измамникот, притиснете Лево + Десно + Лево + Десно + Б + Б.
 • Неограничени кредити: За да го овозможите измамникот, притиснете Up + Up + Up + R + B.

Овие измамници може да се внесат во главното мени. Сепак, мнозинството играчи веруваат дека овие експлоатирања се поврзани со достигнувањата на играта. Некои од измамите нема да се активираат додека не напредувате во играта.

Ви препорачуваме да напредувате и да стекнете достигнувања за да ги отклучите овие измами. Исто така, додека ги отклучувате овие достигнувања, на екранот за вчитување може да се појави случаен код за измама.

БлуНектарина во Official Forever Entertainment Discord каналот го откри бројот на достигнувања потребни за да се овозможат овие измами. Следниве се достигнувањата што мора да ги отклучите:

 • За да овозможите измама во режимот Непобедливост или Бог, мора да отклучите 40 достигнувања.
 • Мора да заработите осум достигнувања за да го отклучите Infinite Ammo.
 • За да го отклучите One Shot Kill, треба да заработите 16 достигнувања.
 • 32 Потребни се достигнувања за отклучување на неограничени кредити.
 • Потребни се 24 достигнувања за пристап до сите оружја.

Ова ги заклучува сите римејк хитови на House of the Dead. Ако ви се допадна овој водич,