За нас

UtterTechnology е еден од најдобрите Блогови за бесплатни упатства за совети и трикови за технологија како Облак, игри, мобилни телефони, IoT, дигитален маркетинг и многу други категории. Ќе продолжам да додавам повеќе категории по потреба. Темите можат да бидат многу корисни за вашиот секојдневен живот кој во денешно време се врти околу технологијата. Останете во тек со овој блог за дополнителни ажурирања.

Самиот Виџеј Данда сака да чита и пишува за различни технологии. Јас сум поврзан со технолошката ниша во изминатите 15 години во различни капацитети. И видов како расте и се развива. Имам диплома по компјутерски науки и диплома за постдипломски студии по наука за податоци и во моментов студирам магистерски студии по наука за податоци.