Способности и знаење: Apex Legends Mobile Fade

Сподели на:

Ignacio Huaman, првиот од многуте Apex Legends Mobile-First Legends, Fade. Сè додека не се додаде во главната серија Apex Legends, Fade ќе биде достапен само во Apex Legends Mobile.

Како и во главната игра за Legends, Fade има три различни типови на способности. Моќта на Fade се врти околу времето и просторот, како што сугерира името.

Способности и знаење: Apex Legends Mobile Fade

Еве ги способностите на Fade во Apex Legends Mobile.

Тактички: Флешбек

Fade има способност да се врати во времето низ друга димензија на претходната локација.

Пасивен: Slipstream

Fade ќе добие зголемување на брзината на крајот од секој успешен слајд.

Крајна: Фазна комора

За време на последниот потег на Фаде, тој ги отстранува јадрата на активаторот од неговиот костум и ги фрла. Секој што е удрен влегува во транс на краток временски период. Во Фазната комора нема начин да се справи или да добие каква било штета.

Кој е Fade Apex Legends Mobile?

Fade, херој базиран на мобилност, е првиот Apex Legends Mobile Legend кој се приклучи на списокот на играта како ексклузивен Mobile Legend.

За да му го дадеме целото име, тој е Игнасио Хуамани. „Симулакрумскиот костум“ што го носеше доведе до настаните опишани овде. Успеал да побегне од костумот, останал зад мртвите тела на членовите на неговото семејство благодарение на Фаза.

Тој се приклучи на Apex Games со надеж дека одговорните за убиството на неговото семејство ќе дојдат и по него.

Дали мислите дека Fade ќе дојде во верзијата на Apex Legends за компјутер?

Во моментов, нема планови да се донесе Fade на верзиите на Apex Legends за компјутер и конзола. Fade е дизајниран специјално за мобилниот battle royale.

Во иднина, Respawn може да го донесе Legends на платформите за компјутери и конзоли, па ќе треба само да почекаме и да видиме. Засега тоа нема да се случи