Помал засек и понови бои го сочинуваат овој нов концепт за претстојниот iPhone 13

Сподели на:

Со успехот на iPhone 12 на Apple, компанијата најверојатно ќе претстави уште една успешна итерација на нивниот телефон подоцна во 2021 година, сега кога е воспоставена популарноста на уредот.

Можеме да очекуваме Apple да ја објави својата постава на телефони во одреден момент во септември. Тековниот недостиг на чипови влијае на различни производи, така што септември не е претходен заклучок. Ако нов концепт од страна Концепти на iPhone е некаква индикација, ќе биде одлично ако Apple ги објави овие во новиот телефон 13. Покажува помал засек како што се шпекулира.

Концепти на iPhone е канал посветен на производите на Apple и има неверојатни видеа од видеа со концепти за iPhone. Овој канал, исто така, има концепти за iPhone 14 кога тие ќе покажат заден LED екран достапен до камерата на iPhone.

Да не се оддалечуваме од функцијата на iPhone 13 прикажана во видеото, според концептот Apple 13 ќе има A15 Bionic чип што според мое мислење е фер можност. Бидејќи секоја година лансираат нов Apple Bionic чип. Според видеото, можеме да видиме зголемување на капацитетот за складирање на iPhone 13 на 1 TB. А стандардното складирање од 128 GB достапно за корисниците на iPhone наместо 64 GB е исто така можно во iPhone 13.

Други значајни карактеристики прикажани се помалиот засек што може да се случи со консолидација на Face ID камерата со iPhone 13, како што кажа Минг-Чи Куо во неговиот истражувачки труд претходно оваа година.

Уште еден нов концепт прикажан од Концепти на iPhone дека iPhone може да има било кој Lightning приклучок поради огромниот успех Магсафе што можеби не е можно оваа година iPhone 13 и можеби ќе треба да се одложи. Тоа не е исклучено бидејќи ќе постои барем уште една година. Apple работи на подобрувања на својот софтвер, на пример, кои би работеле преку обновување на софтверот во воздухот.

Помал засек и понови бои го сочинуваат овој нов концепт за претстојниот iPhone 13
Кредити на слика: ConcetsiPhone

Како што е прикажано на видеото, iPhone 13 ќе доаѓа во многу живописни бои како сегашната линија на iPhone 12. Ми се допаѓа виолетова боја што изгледа толку елегантно.

Но, треба да почекаме уште неколку месеци за да видиме какви карактеристики ќе има iPhone 13.

извор: Концепти на iPhone

Оставете коментар