Почетна

Изблик технологија

UtterTechnology е еден од најдобрите Блогови за бесплатни упатства за совети и трикови за технологија како Облак, игри, мобилни телефони, IoT, дигитален маркетинг и многу други категории. Ќе продолжам да додавам повеќе категории по потреба. Темите можат да бидат многу корисни за вашиот секојдневен живот кој во денешно време се врти околу технологијата. Останете во тек со овој блог за дополнителни ажурирања.

Вести

технологија

Шифри за симулатор за миленичиња X (мај 2022 година): бесплатни дијаманти, засилувања за монети и джинджифилово

Најдете ги сите шифри за откупување за шарената и забавна игра Roblox Pet Simulator X за да добиете бесплатни дијаманти, засилувања за монети и повеќе. Дојдовте на вистинското место ако…

Како да

Како да направите слика од екранот на цела веб-страница на iPhone или iPad

iOS на Apple има вградена функција која ви овозможува да правите слики од екранот. Оваа функција исто така ви овозможува да снимате цела веб-страница на вашиот iPhone или iPad, која потоа можете да ја зачувате…

Како да овозможите темни режим на мобилна апликација или веб-локација Википедија

Секој уред може да пристапи до Википедија во темниот режим. Ако често ја користите Википедија, белата позадина на страницата веројатно ви е изгорена во умот. Веб-страницата беше направена да изгледа едноставно намерно.

Zelle е безбедно да испраќа и прима пари од доверливи луѓе

Можете да испратите пари на некој што го познавате и имате доверба користејќи Zelle. Zelle се приклучи на услугите како PayPal и Venmo во 2017 година како лесен начин за испраќање и примање пари на вашиот телефон.

Дали имате проблеми со апликацијата Амазон? 7 начини за решавање проблеми

Со апликацијата Амазон, можете да купувате и прелистувате, да поставувате нарачки преку Интернет, да го проверите статусот на нарачката, па дури и да добиете попуст во продавниците во сопственост на Амазон како Whole Foods. Кога…

Како да ги зачувате насоките на „Карти на Google“ на вашиот телефон за да можете да ги користите офлајн додека возите

Користете „Карти на Google“ без интернет конекција со преземање на насоките. Кога сте во средината на никаде и немате пристап до интернет, „Карти на Google“ е спас. Овој…